Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nilka***

Multi Cream Joanna farby

Polecane posty

Gość nilka***

czesc... ostanio uzylam szmponu koloryzuacego Multi Cream Joanna! wyszedl mi sliczny kolor orzechowy braz!!minusem tych szamponow jest to iz po 4 myciach sie zmywaja i koror robi sie brzydki! chcialam zaptac Was bo slyszalam ze sa farby Multi Cream czy ktoras z Was dziewczyny uzywala i co sadzi o nich?

Gość aqqandev
Używam farb Joanny od 13 lat bez przerwy. Przez ten czas 3-krotnie zmieniano szatę graficzną i udoskonalano produkt. Dla mnie to najlepsza farba na rynku, przy niezmiennie atrakcyjnej cenie. Świetnie kryje siwe włosy (próbowałam różnych - nie sprawdzały się w tym względzie). Dla mnie farba to konieczność, ale jeśli chcesz tylko zmienić kolor, może lepszy będzie szampon Multi Soft Joanny w niebieskim opakowaniu (do 24 myć). Klasyczna farba nawet ta najlepsza jednak niszczy i osłabia włosy. Pozdrawiam :-)

Gość eeffie
dzis bede probowac tej farby i jestem bardzo ciekawa efektu... zawsze uzywalam farb loreala ale jakos szybko sie zmywaja. odezwe sie jak juz bedzie po wszystkim pozdrawiam

Gość joannna
uzywalam tej farby i jest naprawde bardzo dobra. wyszedl mi bardzo ladny ciemnobrazowy kolor.

Gość eeffie
no i uzylam tej farby,juz ktorys raz i jest najlepsza. mam piekny kolor,ktory sie nie zmywa i gdyby nie odrosty to nie musialabym farbowac...pozdrawiam