Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola100000

CZy to moze być ciąża??

Polecane posty

Gość Karola100000

Zażywam tabletki od ponad pół roku, jednak z mojej własnej głupoty nie przeczytałam do konca ulotki na ktorej pisze ze jezeli zapomni się wziasc tabletke do 12 h nalezy nastepne opakowanie zjesc bez 7 dniowej przerwy:( Ja niestety tego nie zrobiłam, ale krwawienie nastapiło tak jak miało, dodam ze mojego chłopaka nie było w czasie kiedy przyjmowałam akurat te paczke tabletek, a wrocił dopiero w czasie niefortunnej przerwy, i wtedy kochalismy sie(miałam plamienie) nastepne opkowanie jadłam bez zarzutu i znów plamienie normalnie sie pojawiło, teraz jem 3 opakowanie z kolei od tego zdarzenie i zaczynam miec watpliwosci boli mnie w podbrzuszu i od czasu do czasu piersi, zrobiłam test ciazowy ale wyszedł negatywny.. Czy moge byc jednak w ciazy ?????

Gość Kamcia1985
Z tego co pamietam z moich opakowan bylo napisane ze jezeli sie zazyje tabletke do 12 godzin to nie ma sprawy wszystko jest ok a jezeli po uplywie 12godz to trzeba przez tydzien zabezpieczac sie dodatowo. a opaowania trzeba laczyc wtedy kiedy kiedy zapomniana tabletka byla w pierwszym badz w ostatnim tygodniu z opakowania

Gość Karola100000
No faktycznie tabletka była w ostatnim tyg a kochałam sie z chłopakiem moze 3 dni wczesniej bo potem wyjechał i nie zrobiłam niestety połaczenia tabletek, ale normalnie plamienie dostałam i to juz 3 razy wiec mysle ze powinno byc oki napewno po 2 miesiacach na tescie by cos wyszło jak myslisz Kamcia?? Dziekuje za odpowiedz:)

Gość Kamcia1985
PO 2 miesiacach napewno by cos wyszlo wiec nie masz sie czym martwic

Gość Karola100000
No przysiegam sobie ze bede czytac ulotki do konca, niedłuo koncze kolejne opakowanie yasminu i zobaczymy, moze te bole podbrzusza i piersi to dlatego ze zbliza sie przerwa, czasami tak to juz jest chyba:)

Gość to napewno nie ciaza
mnie tez czasami boli podbrzusze i piersi przed przerwa