Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

achol

pomocy potrzebuje od komputerowca!!

Polecane posty

raz: dotyczacej wygaszacza dwa: polskich liter a bo nowego kompa mam.. i nic nie wiem ;( help!! :)

Gość Tbs
moze jakies szczegoly? :o

raz: gdzie sie ustawia wygaszacz, mianowicie interesuje mnie najprostsza opcja. bo np teraz wyswietlaja sie ( nie wiem jakim cudem) zdjecia, ktore wczoraj ( 1 raz w zyciu;)) wgralam do kompa tego...

Gość laolaoa
polskie litery shift+ctrl wygaszacz prawym przyciskiem myszy na pulpicie, wybierasz Właściwości -> wygaszacz ekranu -> brak / lub wybierasz jakiś

dwa: poslkich liter nie ma. tzn wszystko na pulpicie jest po polsku. ale np tutaj nie moge poslkich uzywac sie takie cos robi: é á © æ jak to zmienic??

trzymasz kursor na pulpicie - na pustym miejscu, nie na ikonce jakiejś, wciskasz prawy klawisz myszy, właściwości - wygaszacz i tam wybierasz, zastosuj, ok

Gość laolaoa
sorry, alt :)

wiem, ze normalnie sluzy do tego alt :P tylko ze teraz z \"a\" alt robi \"\"á\"...

zwariuje zaraz!! :( alt nie dziala, klikniecie prawym myszy- brak wlasciwosci...

masz windows XP? Niemożliwe, że nie ma właściwości - ostatnia opcja, na dole okienka

co do polskich liter, to sprobuj: start->ustawienia->panel sterowania->opcje regionalne i jezykowe-> jezyki->szczegoly->jezyk domyslny:polski-polski(programisty)

we wszytkich opcjach jezykowych polski jest ustawiony. aaaa!!!! i jakies dziwactwo z altem wychodzi :(

albo przy wyborze klawiatury a viście faktycznie nie wiem, jak sie ustawia wygaszacz ani cokolwiek, bo na razie nie zamierzam się przerzucać, ani w firmie, ani w domu za świeża jest, za dużo błędów zawsze na początku i za dużo zlego o niej słyszałam/czytałam może jak sie przyjmie i okrzepnie za jakiś czas, to wtedy się zobaczy a może padnie, jak millenium swego czasu i po temacie :)

ja po prostu kupilam kompa, rzekli- najnowszy windows no to okej.. a teraz sie boje, czy np. jak bede robic jakies prezentacje na viscie, to czy wszedzie beda dzialac.. chyba ze jedno z drugim nie ma nic wspolnego ;)

Gość ale z ciebie
ale kretyn

Gość Tbs
wygaszacz ekranu: klikasz przycisk Start -> Panel sterowania -> Wyglad i personalizacja, Personalizacja, a nastepnie klikasz "Wygaszacz ekranu".