Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam straszny problem

mam straszny problem...

Polecane posty

Wiem, wiem zaraz bedziecie mnie kierowac do lekarza, `bo forum nie jest po to...bla bla...`, ale ja naprawde potrzebuje pomocy i odpowiedzi, ze w tej chwili pracuje za granica i nie moge isc do lekarza...No wiec od 3 dni boli mnie prawa strona pod zebrami. Najbardziej podczas chodzenia czy w ogole ruchu czuje jakby ucisk. Czasem podczas chodzenia czuje taki ucisk, ze az dech mi zapiera i nie moge normalnie oddychac. Czuje ulge jak podczas chodzenia napinam miesnie brzucha... To nie miesnie ani nic z tych rzeczy, bo jestem teraz tak samo aktywna jak i zwykle. Pomoze ktos? Ja naprawde nie moge isc w tej chwili do lekarza, a ten bol jest bardzo meczacy, prosze poradzcie cos

Gość deor5431
... trochę to brzmi, jakby pisała to jakaś nastolatka :/ ale niech już będzie. A może to kolka po prostu? ;)

Gość fkfkjgguiiobn
No coś Ty do lekarza???a po co masz niby???lekarz ci nic nie pomoze to desperackie myślenie,no chyba że masz za duzo kasy na wyrzucenie w błoto???ale dlaczego Ty się lekasz????jestes znerwicowana ??masz lęki???

Moze pisze moze nie pisze tego nastolatka, nie w tym rzecz, a rzecz w tym, ze to ogranicza mi funkcjownowanie i ruch. A kolka? Kolki bywaja w podbrzusz z boku, a nie w okolicach watroby czy tam woreczka... Jak zwykle na tym kretynskim forum zamiast pomocy wpycha sie ktos ze wspanialym komentarzem typu `trochę to brzmi, jakby pisała to jakaś nastolatka` Boze, co za ludzie...

Gość fkfkjgguiiobn
Ja sie nie wpycham z takim komentarzem,tylko zadaje normalne pytania,ale Ty nie chcesz pomocy tylko sie kłucic????hmmmm

Gość do fkfkjgguiiobn wez ty sie
bo cala ta twoja wypowiedz to jeden wielki belkot... Do autorki, moze to woreczek? Kamienie zolciowe? Bo chyba nie watroba, bo to raczej z wiekiem takie problemy, a ty chyba nie taka wiekowa jeszcze jestes :)

Gość fkfkjgguiiobn
Właśnie dlatego że nie ma żartów ze zdrowiem ,nie idz do zadnego lekarza

mam to samo:O strasznie to wkurwiające. Byłam u lekarza i się okazało, ze mam nadwyrężony mięsień lędźwiowy, który gdzieś tam mnie uciska. Muszę teraz chodzić na basen...wolałabym do masażysty ale ni mam kasy:P Powiem ci, że ja w życiu bym się nie spodziewała, ze to lędźwia bo tam mnie nic nie bolało:O

Gość fkfkjgguiiobn
Widocznie sama Ty jestes wielkim bełkotem skoro nie rozumiesz prostych pytań,aż mi Ciebie żal:(

do Tika - powaznie? A ja to nadwyrezylas? Ja mam prace biurowa wiec glownie siedzaca, takze to chyba nie mozliwe...

Gość fkfkjgguiiobn
sama widzisz ze nie potrafisz odpowiedziec na proste pytania,wiec po co wogóle ta ponizajaca dyskusja????

do `do fkfkjgguiiobn wez ty sie ` - no wlasnie myslalam o woreczku, bo troche poczytalam w necie i objawy by sie zgadzaly, ale poczekam jeszcze jak to dalej bedzie. Moze to chwilowy kryzys organizmu ;) Nikt wiecej naprawde nic nie wie o takich objawach? Co to moze byc?

Gość podnoszepodnosze

ja też mam pracę siedzącą i to właśnie jej wina. Garbię się nad biurkiem, ciagle siedzę w jednej pozycji i to mi wykończyło mięsień, po prostu się nadwyrężył od tej pozycji, ale trochę sie porozciągałam, popływałam i czuję się lepiej:)

Powaznie! Patrz, to moze i u mnie tak jest! Ciekawa sprawa, moze faktycznie czas na wiecej ruchu :-)

Gość jezeli to jest po prawej
stronie to może to wyrostek? czasami bol promieniuje do gory, lub w dol. nie boli Cie nic poza tym? nie dretwieje noga? nie masz mdlosci albo biegunki?