Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kpiny

Odmowili kredytu - powod banalny - po prostu KPINA!!!!!!

Polecane posty

Gość Kpiny

Wlasnie dostalam decyzje odmowna banku odnosnie przyznania mi kredytu. Powod - bo nie dostaje wyplaty przelewem, ale platna czekami. Nie wazne,ze co tydzien, nie wazne, ze bardzo dobre zarobki (pracuje na 2 etaty) i maja gdzies to, ze zdolnosc kredytowa mam bardzo dobra (sam analityk to przyznal). Problem to to, ze czeki dostaje co tydzien!!!! No matko kochana, moze mi ktos wytlumaczyc, dlaczego ten rodzaj platnosci wynagrodzenia jest gorszy, a nawet nie honorowany przez banki? I jak tu w Polsce inwestowac w cokolwiek???? Nie da sie!!!! Nie pozwalaja na to same instytucje!!!! A mialam interes otworzyc!!!!

Gość mooncia
wiesz co ja pracuje dla santander consumer bank nei wiem czy starasz sie o gotowkowy czy hipoteczny w kazdym badz razie w santander nei zaoytaja cie w jaki sposob otrzymujesz wypłate tylko ile zarabiasz i z jakiego tytułu osiagasz dochody (umowa o prace itp.)weryfikator bedzie to powtwierdzał u pracodawcy telefonicznie nie ma sprawdzania zusów itp.

Gość mooncia
wiesz co ja pracuje dla santander consumer bank nei wiem czy starasz sie o gotowkowy czy hipoteczny w kazdym badz razie w santander nei zaoytaja cie w jaki sposob otrzymujesz wypłate tylko ile zarabiasz i z jakiego tytułu osiagasz dochody (umowa o prace itp.)weryfikator bedzie to powtwierdzał u pracodawcy telefonicznie nie ma sprawdzania zusów itp.

Gość monisiaaaa