Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajaga12

badania przy plamieniach przy tabletkach

Polecane posty

Gość babajaga12

Już chyba 5 raz będę miała zmieniane tabletki - przy każdym rodzaju pojawiają się plamienia, ale dopiero przy 4-5 opakowaniu (brałam cilest, yasmin, stediril, jakiś trójfazowy (nie pamietam ), teraz microgynon. Poza standardowymi badaniami typu usg piersi, cytologia, wątroba, lekarka nie zleca mi innych badań , np. hormonalnych, tylko na czuja przepisuje inne tabletki. Poszłam do innego - to samo. Czy któras z Was robiła jakieś badania, np. hormonalne, pod kątem dobrania tabletek? Jakie? Może sama je sobie zaordynuje i pójdę z wynikami do lekarza. Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie-czy przy okazji cytologi można wykonac jakies inne pożyteczne badanie ? Dzięki.

Gość babajaga12
?? :)

Gość martyyyyyynka
miałam plamienia przy yasminelle przy 2 i 5 blistrze i przeszło czasem tak się zdaża ale należy z tym odczekać i jak narazie znowu jest ok

ciesz sie kobieto że miałaś badania na wątrobę, cytologię i usg piersi bo ja nie miałam NIC! więc nie narzekaj, a badania hormonów i tak ci nic nie dadzą bo w czasie brania tabletek badania wychodzą nie tak jak trzeba!