Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmootzona

jestem w kropce, coś powiedział

Polecane posty

Gość Zasmootzona

Jestem z moim facetem już długo, jesteśmy zaręczeni, doskonale się rozumiemy, świetny seks. Wczoraj go zapytałam, czy myśli czasem o innych dziewczynach. Powiedział mi, że jego ciało się wyrywa, ale umysł mówi nie i zatrzymuje to myśleniem o mnie. Troszkę zbiło mnie to z tropu. Czy to normalne? A może czegoś mi brak, czegoś mu nie daję? Jak mam odbierać jego słowa..?

Normalne - spokojnie :) Jakbyśmy nie mieli cały czas samokontroli tylko wykonywali nasze instynktowne polecenia to musielibyśmy cały czas Was zdradzać :)

Gość Zasmootzona
Rozumiem, że odpowiedział mi pan:) No tak, ale czy to jest normalne, że skoro naprawdę wszystko się uklada super, nachodzą go mysli o innych..?

Tu nie chodzi o myśli o innych, chociaż każdy z nas popatrzy na kobietę która mu się podoba i potrafi nawet wzbudzić chwilową fascynację... Myślę ze o to mu chodziło. Ale to nie ma nic wspólnego ze zdradą. Po prostu nam się tak bardzo podobają kobiety jak Wam w pewnym wieku .... dzieci. Może głupie porównanie ale podobny stopień fascynacji..

Gość kobietą być
ja zazdroszczę chłopaka! Każdy facet ma popędy ale Twój oprócz tego ma rozum i Cię kocha. Każdy ma ochotę zdradzić ale wie, że za dużo by stracił... Twój luby powiedział Ci prawdę, jest super:).

mojemu facetowi też podobają sie inne babeczki ale nic z tego nie wynika ;) ja wiem, że nie jestem mega pieknością i jest masaaaa ładniejszych babeczek podobnie jak jest masa przystojniejszych facetów od mojego ;) ale nic z tego nie wynika bo sie kochamy i to najważniejsze ;)

Gość Zasmootzona
No więc wlasnie:) Sęk w tym ze ja za piekna nie jestem ( no i mój misterem universum nie jest;) ) i troszeczke sie przerazilam, ze moze nie wystarczam mu! Mnie natomiast zaskakuja moje sny - często śni mi się, że się kocham z innymi facetami, a w rzeczywistosci nawet mi sie nie podobaja o_o

Gość kobietą być
autorko---> nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma! Daj buzi ode mnie swojemu Skarbowi i powodzenia!:)

no właśnie tak są skonstruowani ;) ale my chyba też bo ja często łapie sie na tym, ze sie za jakimś facetem obejrzę :classic_cool: :D :D :D :P :P :P a podam Wam taki przykład : byłam kiedyś na dyskotece bez mojego faceta i jakiś koleś (swoją drogą całkiem całkiem) zaczał sie do mnie przypierniczać i niby gdzies tam przypadkiem mnie dotknął i wogóle jakies teksty :O i wiecie co ? normalnie zrobiło mi sie niedobrze jak sobie tylko pomyślałam, ze jeszcze raz mnie dotknie a potem poszłam do kibla i centralnie zachciało mi się ryczeć :P :P i tak strasznie zapragnęłam, zeby mój facet sie tu nagle znalazł i żeby mnie przytulił i wogóle :P :P nie wiem może to głupie ale ta sytuacja mi uświadomiła, ze choćby skały srały to nie byłabym skłonna do jakiejkolwiek zdrady bo za bardzo kocham mojego faceta :) i nie wiem, czy oni mają podobne odczucia (bo jak wiadomo to my jesteśmy bardziej wrażliwe i uczuciowe) ale myślę, że zdrada ma miejsce wtedy kiedy jedna strona przestaje drugą kochać ot co ;)

Gość Zasmootzona
* na pewno go ucałuję, i to nie tylko raz;) *ja mam mysle tak samo, oczywiscie, naturalne są odruchy "o patrz Anka ten facet jest zwalajacy z nog!!!!" ale jakos nie wyobrazam sobie siebie z nimi w lozku ==' To jest wlasnie ta nieszczesna roznica między chlopem a babskiem:)

Gość kobietą być
teoria___a te ich teksty: " zdradziłem ale to nic nie było, kocham Ciebie?" Może kochają i zdradzają???

kobietą być ---> wiesz co ? moim zdaniem oni wcale nie kochają a to, ze tak mówią wynika albo z faktu, ze nie do końca wiedzą co znaczy kochać naprawdę albo wydaje im sie że kochają albo sa przekonani, ze takie słowa załatwią sprawę i babka im wybaczy :) tak mi sie wydaje ;) a mój facet mi kiedyś powiedział, ze nie wyobraża sobie seksu z inną dziewczyna niż ja bo za bardzo mnie kocha i po pierwsze żadna inna go nie pociąga (podobanie a pociąg fizyczny to dwie rózne sprawy) a po drugie nie mógłby mnie tak skrzywdzic i powiedział, ze jakby kiedyś go opętało to nie zdradzi mnie tylko przyjdzie, powie mi o tym , rozstaniemy sie i wtedy ewentualnie pójdzie do łóżka z tą inną :P ale mam nadzieję, ze nigdy to sie nie zdarzy :D :P :P :D

Gość Zasmootzona
teoria - zadziwiaaajace, moj powiedzial mi to samo, ze jak przyjdzie co do czego to po prostu mi powie i potem bedziemy sie zastanawiac

Zasmootzona heheheh może chodzimy z tym samym facetem ? :D :D :classic_cool: wiesz co ? ja uważam, ze po prostu nam sie jakieś wyjątki trafiły ;) ;) ;)

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** ***
ja obstawiam że chłopakowi autorki z tym ciałem chodziło o to, że mu staje na widok innych czasem...faceci mają nad tym raczej kiepską kontrolę, tak jak nie mają wpływu na poranny wzwód. ot biologia. moim zdaniem nie ma się czym przejmować, a raczej należy się cieszyć, że facet jest szczery i nie wstawia kitów w stylu "tylko Ty i nigdy się nie masturbuję"

Gość Zasmootzona
heheh pomyslalam o tym samym:) w zasadzie wiele rzeczy próbuję wziąć na rozum, tłumaczyć sobie, że oni tacy są. Ale kiedy przychodzi mi zetknąć się z czymś takim, emocje niestety biorą górę, orientuję się, że mam coś wspaniałego i bardzo łatwo to stracić...

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** ***
emocje warto czasem wziąć na sznurek...nie zawsze wato to prawda, ale w tym przypadku jak najbardziej :D nie łatwo ale się opłaca ;)

Zasmootzona a jak długo ze sobą jesteście ? może potrzebujesz czasu na to, żeby takie słowa nie wzbudzały w Tobie ani cieniusia podejrzeń lub wątpliwości ;) ;)

Gość morning coffee girl
myślę,że warto się cieszyć, że tak powiedział... :) jest szczery i ufa Ci. Facet w związku nie ślepnie z dnia na dzień tak samo jak kobieta- przecież Tobie pewnie nadal podobają się jacyś mężczyźni i wiesz kto jest przystojny a kto nie... :D

Gość Zasmootzona
oj dłuuuugo długo ze sobą jesteśmy... : ) Cieszę się, że uważacie to wszystko za pozytywny objaw. Ja wczoraj po prostu zgłupiałam. I żałowałam, że zadałam to pytanie. Czasami lepiej jest nie wiedzieć, lepiej żyć w nieświadomości.

Gość Poooooollla
A ja jestem chyba nienormalna jak na kobietę, ale mam ochotę czasem na jakiegoś fajnego faceta :D czasem wyobrażam sobie, że kocham się z jakimś tam.. I żeby nie było, jestem w związku. Kocham bardzo swojego faceta:)