Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optimus

dlaczego dziewczyny nie zagadują chłopakow

Polecane posty

Gość optimus
Cartoon Network ............. ty już nie przesadzaj uważam że jestem ponad przeciętny a ty się zabierz w końcu za siebie a propo na cartoonie lecą fajne baje:) jam łasica wymiata

w zasadzie jak sięgnę pamięcią, to niektóre zagadywały, ale gadały przy tym takie głupoty, że człowiek wychodził i już nie wracał... zagadują te, które nie mają nic do powiedzenia ;]

Gość optimus
Jarek-84 .......... w sumie masz trochę racji raz podeszła do mnie laska na starym rynku to normalnie miałem jej dośc ale z wyglądu była ok

Gość optimus
Jarek-84 .............. kobiety są leniwe i tyle ale i tak je kochamy :)

Gość optimus
Jarek-84 ............. prawie wszystkie :)

Gość optimus
blondynka nie idiotka .................. a jakie pierogi a ty gdzie lubisz byc podrywana

Gość Optimus
blondynka nie idiotka ............. masz rację :)

Gość Optimus
dzisiaj mnie takie coś spotkało idę sobie na rynek i najpierw jedna się na mnie patrzy uśmiecha i nic a nawet całkiem fajna była potem jak wracałem do chaty było tak samo tylko z inną laską :(:O czy wy uważacie że dziewczyny nie powinny robi pierwszego kroku i zagadac do chłopaka

Gość Optimus
Faith Hope Glory ......... ale zaznaczam ja niejestem nieśmiały

Gość miecz1230
Wróciłem parę dni temu z krajów skandynawskich i wiedzcie drogie nasze rodaczki iż tam kobieta dziewczyna bez żadnej zbędnej ceregieli jeśli ma ochotę poderwać czy zapoznać faceta podchodzi i pyta. Jeśli zgadzasz się ok , jeśli nie grzecznie przeprosi i idzie dalej , bez żadnej obrazy i z uśmiechem. Chciał bym widzieć to w naszym kraju i nasze panie. Niektóre z was noszą głowę wyżej niż żyrafa i napisane na twarzy nie dotykaj , nie zaczepiaj bo dostaniesz w mordę . Nie wszystkie oczywiście lecz tylko 98% pozdrawiam

Gość BluMen14
miecz1230 Ty tylko widzisz to co chcesz widzieć ,a zauważyłeś jakie to kurewki? Znam zdanie facetów na ich temat ,fajne to jest jak nie jest twoją żoną ,ale mieć taką żonę ,dziewczynę to uchowaj Boże.

Gość oj nie, co to to nie
mi sie zawsze wydawalo, ze jezeli dziewczyna sama wyrwie faceta, to ten od razu pomysli, ze jest puszczalska. ktoregos razu strasznie spodobal mi sie facet, z ktorym czesto jezdzilam metrem do pracy (o tej samej porze pon-pt), mowie: a co mi tam. wymienilismy sie numerami, ale do spotkania nie doszlo. a dlaczego? bo od razu chcial mi sie wpakowac do chaty a ja nie z tych. takze nigdy wiecej nikogo sama nie zaczepie. a szkoda, bo chlopak byl super i od tamtej pory nikt mi sie tak nie podobal

Gość BluMen14
oj nie, co to to nie -Ja nasze panie na kafe do tego samego namawiam ,niech same wybierają a nie zadowalają się często byle czym bo ...zostały wybrane.Skandynawki faktycznie są bardzo wyzwolone ,dlatego wielu facetów sprowadza sobie żony z baaardzo daleka i to jest druga strona medalu.Co dobre w szybkiej dziewczynie nie dobre u żony ,to stara prawda.

Gość oj nie, co to to nie
BluMen14 - no otoz to, sa dwie strony medalu. moze czasem udaje sie trafic na kogos z 'czystymi intencjami' ale w wiekszosci wypadkow intencje sa zle. ja mialam juz wizje zwiazku, tak mi sie spodobal, a on chamidlo jedne jeszcze napompowal swoje ego moim kosztem. straty moralne byly za duze zebym to miala zrobic jeszcze raz ;) ale innym dziewczynom radze probowac mimo wszystko