Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optimus

dlaczego dziewczyny nie zagadują chłopakow

Polecane posty

Gość Nick Nack Patty Wack
a mnie nie zagadują :o mimo ze jestem normalny :(

Gość optimus
Nick Nack Patty Wack ............... bo kobiety nie mają odwagi zagadac ale zdażają się wyjądki jak wszędzie

Gość Nick Nack Patty Wack
chciałbym aby było wiecej tych wyjatków wokół mnie ... :)

Gość Justynaaaaa
A ja myślę, ze po prostu nie mają ochoty. Gdy jest chęć, to i odwaga się znbajdzie.:)

Gość optimus
Justynaaaaa ............ w tych sprawach raczej niema takiego czegoś jak ochota oczywiście zależy gdzie się szuka faceta bądz laski bo jak się szuka np w parku na ulicy jak ktoś fajny idzie to trzeba działac odrazu bo to są spotkania jednorazowe albo działasz albo zapomnij o nim

Gość Justynaaaaa
Mnie chodziło o to, że nie każdy i nie zawsze ma ochotę zagadywać. A tym bardziej - nie każdego.:) Ja bym np. nie zaczepiła faceta na ulicy, nie czuję takiej potrzeby. A też zaczepiana w takich okolicznościach być nie lubię.:)

Gość optimus
Justynaaaaa .......... jakby do ciebie podszedł jakiś fajny facet na ulicy i inteligentnie ciebie zagadał to byś mu powiedziała spadaj bo nielubię jak mnie podrywają na ulicy :O

Gość optimus
Justynaaaaa............ i uważam że można podrywac wszędzie jedynie odpada podryw podczas pogrzebu .

Gość _Kwiatek
"i uważam że można podrywac wszędzie jedynie odpada podryw podczas pogrzebu" masz racje ale szanse najwieksze bedzesz mial tam, gdzie ludzie szukaja partnera... czyli raczej nie na ulicy :P

Gość _Kwiatek
ej a kurna powiedzcie mi czemu pisiory maja takie poparcie :( trza koniecznie isc na wybory, drugi raz kompromitacji nie moze byc w swiecie

Gość Justynaaaaa
Nie wiem, co bym powiedziała, ogólnie nie reaguję na uliczne zaczepki, bo zawsze się gdzieś spieszę.:)

Gość _Kwiatek
Justynaaa, no tak nie mozna, moze akurat tracisz swoje przeznaczenie :P

Gość optimus
_Kwiatek .......... wiesz ja osobiście pierdolę pis (przeproście i spierdalajcie) :)

Gość tipika
ja jestem taką dziewczyna że z kazdym chłopakiem pogadam i pierwsza czasem zagadam. i mówią że jeszcze takiej dzieczyny nie spotkali jeszcze, że jestem jedyna w swoim rodzaju haha a czy to prawda to nie wim ale chyba coś w tym jest bo kilku facetów mi tak poiedziało a oni sami sie nie znali hahahtak poznałam właśnie mojego byłego faceta z którym byłam 3 lata i obecnego hahah poprostu potrafie pogadać ze wszystkimi i o wszystkim, umie żartować, poadać na poważny temat bo ja się facetów nie wstydze ale znam umiar i nikomu sie nidy nie narzucałam hahah

Gość optimus
_Kwiatek .......... a gdzie ludzie szukaja partnera na dyskotekach w pubach ? gdzie jeszcze

Gość _Kwiatek
optimus: glownie tam, mozesz jeszcze uskuteczniac portale randkowe, czaty. ja np. zagaduje w samolocie albo w pociagu, na ulicy to bym nie zagadal, bo ludzie gdzies leca w jakims celu i nie bardzo sa nastawieni na gadke, no chyba ze laska sobie luzno spaceruje np. z pieskiem albo inna tchorzofretka :P

Gość optimus
tipika ............ fajnie :) więcej takich lasek jak ty pozdrawiam

Gość _Kwiatek
kurwa, ale powiedzcie mi wierzycie w te sondaze ze pisiory maja takie poparcie? mnie to sie wydaje ze sie wystarczajaco skompromitowali zeby tylko mohery na nich glosowaly... chyba to jest manipulacja, oni sa w tym dobrzy

Gość tipika
dzieki, własnie facecimi mówia że rzadko można natknąć sie na takie jak ja hahah

Gość optimus
_Kwiatek ............ a widzisz nie wykluczasz podrywu na ulicy a uważam że dobre miejsca na podryw są np w sklepie , na przystanku,w parku a dalej niewiem co zaproponujesz

Gość optimus
_Kwiatek ............ sam niewiem ale to chyba manipulacja albo polacy to są jakieś głupole :O ja głosuję na PO a ty

Gość grek zorba
sratatatatata

Gość _Kwiatek
optimus: polacy to glupole, to fakt... dzis sie mnie Niemiec pytal czemu sie w Polsce tyle wodki pije na weselach bo jedzie do Polski na wesele, ja potem musze za nas swiecic oczami kurna :/

Gość Justynaaaaa
Przeznaczenie - jeszcze nie teraz, może za rok kogoś spotkam na mojej drodze życia, kto mnie zainteresuje. A póki co posucha.;)

Gość _Kwiatek
optimus: te miejsca sa ok co podales, ja nie wykluczam zadnego podaje ci tylko prawdopodobienstwo sukcesu łowów w funkcji miejsca połowu :)

Zagadują. A że nie do Ciebie ? Pewnie nie jesteś interesujący Do mnie też nie zagadują wiec jak widać trzeba było sie lepiej urodzić

Gość _Kwiatek
optimus: mysle ze PO to najrozsadniejszy wybor

Gość optimus
_Kwiatek................. ja nie lestem jakiś niewiadomo jaki mądry ale do głupoli nie należe i pije z umiarem;) Justynaaaaa............... a dlaczego nie teraz chcesz się wyszumiec;)