Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optimus

dlaczego dziewczyny nie zagadują chłopakow

Polecane posty

Gość Optimus

tak się dzisiaj zastanawiałem . boicie się odrzucenia , jesteście nieśmiałe czy co czekam na odpowiedzi a uważam że jak dziewczynie się podoba jakiś chłopak to też powinna go zagadac

Gość Optimus
bo mnie to trochę irytuje niejestem nieśmiały ale na kaffe jest już kilka tematów np jak znaleśc faceta , albo gdzie poznac faceta robię rozeznanie . jak się wam chłopak podoba to też powinnyście zagadac a nie czekac na niby co

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
mamy tak samo jak Wy;):P

chyba cos Ci sie myli, bo do mnie zagadują same.... moze wyglądasz jak przestraszone dziecko, spocone ze przerazenia i dlatego

Gość Optimus
komiczne .................. ty chyba jesteś uzależniony od forum:) ale niektóre twoje wypowiedzi są spoko

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
e tam komiczne jest uzależniony od kobiet;P;)

Gość Optimus
pfffffffffffffffffffffffffffff ....... tylko od jakich kobiet jest uzależniony ten cały komiczne ;) tego niewie nikt

Gość optimus
a ja wygrałem życie .......... jesteś pewny że jestem brzydal ?????????? bo raczej się podobam kobietom ale z braku czasu nie udzielam się towarzysko czasami mi to przeszkadza ale nie jest zle

Gość Justynaaaaa
Zagadać bym mogła, ale po co.:) Jeżeli mam ochotę, zagaduję.

Gość optimus
spa_cja ............. ale jaki długi masz ten warkocz a tak na marginesie warkocze są okropne :O

Gość optimus
w tym temacie chodzi mi o to że laski narzekają że nie mają faceta a jak mają miec jak nie działają jak się kolo podoba to atakowac (ale nie warkoczem) pełno jest tu takich topików na kafe:O:)

Gość Justynaaaaa
Jak się podoba. Gdyby mi się ktoś spodobał, to bym go sobie poderwała, a co.:) Mylisz się, Optimusie, kobiety działają, jeżeli chcą.

Gość optimus
Justynaaaaa ..................ale nie wszystkie ale to ich problem nie mój :) a co sądzisz o takich topikach jak Jak znależć faceta Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka?Robie rozeznanie ????????????

czemu mam być pewny? Fatalny wygląd/uroda jest chyba dobrym powodem braku zainteresowania. :D A to piszesz \"nie zagadują\", a na pewno zagadują, tylko akurat ty tego nie zaobserwowałeś \"tym temacie chodzi mi o to że laski narzekają że nie mają faceta a jak\" tak z pamięci co zwykle pada jako pierwsza odpowiedź na takie pytanie :D - dbają o wygląd, malują się, uśmiechają, bla bla bla bla :classic_cool:

Gość hrrrrbrrrdrrrr....
zagaduje ale tych nie przystojniaków bo przystojniaki to w srodku pustaki

Gość Justynaaaaa
Optimusie, sądzę, że topik Lingerka jest sensowny.:) Facetów co prawda mnóstwo, ale fajnych i wolnych bardzo malutko.

Gość optimus
Justynaaaaa .......... a co to znaczy fajny facet???????????

Gość optimus
Justynaaaaa ............ bo niepotrafię siebie z klasyfikowac:(:O

Gość Justynaaaaa
Fajny to fajny. Dla każdego pojęcie te oznacza co innego. Dla mnie podstawą "fajności" jest polubienie kogoś.:)

Gość optimus
a czy niejest czasami tak że te fajne laski i faceci są sami bo nikt się nimi nieinteresuje bo myślą że są zajęci/te

Gość Justynaaaaa
Reguły, Optimusie, na pewno nie ma, ale ci fajni niekoniecznie muszą być sparowani.:) A powody są przeróżne.

Gość optimus
Justynaaaaa .......... może masz rację ale często jest tak że ludzie mają za duże wymagania a nic nie mają do zaoferowania

Gość Justynaaaaa
A co to jakaś wymiana handlowa? Hmm? Coś za coś? A co niby trzeba oferować? Jeżeli ktos się zakochuje, to jego ryzyko i odpowiedzialność.:)

Gość optimus
Justynaaaaa ............ niby masz rację ale życie wszystko weryfikuje