Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokonani

Czy to zakompleksienie czy narcyzm?

Polecane posty

Gość niepokonani

Mam kolezanka, ktora uwaza, sie za najpiekniejsza..przynajmniej tak wokoło wszystkim opowiada, jak jest podrywana przez mezczyzn, jak wszyscy sie za nia ogladaja, niestety nie była świadkiem takich zdarzen..idac z nia ulicą..Nie ma faceta, powiedziałam, jej ze niech umiesci zdjecie na serwisie randkachowym...bo skoro nie ma kompleksow..niech da swe zdjecia!!Pozniej wchodze na jej profil na randkach..a tam tylko sylwetka..ale twarz!!ucięta!!Nierozumiem czegos?mowiła, ze ma niesamowite powodzenie i sie facetom podoba?To czemu nie umiesciła zdjecia Twarzy??Nierozumiem je zachowania!! Na poczatku myslałam, ze jest taka mała narcyzka...ale teraz, widze, ze chyba wrecz przeciwnie??Czy to mozliwe by ktos był "zakompleksionym narcyzem".dodAM tez ze sama zdjecia twarzy nie umiesciła...a inne laski starsznie jedzie po ich wygladzie..ta brzydka, ta maszkara...tylko ona ładna?To pytam gdzie jej twarz?czemu ja ucieła?W jakiej sztuce jaka rolę ona gra??

Gość powie tyle
Dziewczyna Narcyz - uważa, że może mieć każdego chłopaka. Często go wcale nie ma. A jeśli ma to wymienia co tydzien na innego. Koleżanki sparwiają jej chcrzest na imię 'puszczalska'

Gość powie tyle
narcyzm to wcale nie jakas tam galopujaca milosc wlasna, tylko wewnetrzna pustka i bycie wybitnie slabym w srodku

Gość powie tyle
Takie typy wolalyby umrzec niz przyznac sie do jakis swoich slabosci, wad itp.

Gość powie tyle
A ten caly narcyzm, to nic innego jak ta mamusia w glowie ktora nam zakazuje miec problemy, byc slabym, partaczyc, nierozumiec itp. Mamusia ktora ma za to wybitnie chore wymagania i uwielbia sztuczna doroslosc, sztuczna dojrzalosc, sztuczne zbalansownaie itp. Sztuczna, dlatego ze przedwczesna - takie niby dorosle dziecko. Mamusia ktora uwielbia wygodne dla jej chorej dziecko. Dziecko ktore wychowala zeby spelnialo jej chore potrzeby. I jak dziecku i pozniej doroslemu, udaje sie zyc wedlug norm tej chorej mamusi to jest sie narcyzem. A jak nie, to ma sie depresje

Gość powie tyle
alice miller twierdzi , ze narcyzm to bycie"grzecznymi dziećmi swoich rodziców"

Gość jesli umiescila swoje zdjecia
na necie buhahahahahahha :D ..to jeszcze na dodatek jest pierdolnieta a sorki ze spytam macie po 14 ? ;)

Gość powie tyle
"Pomagajac" osobie z depresja, rasowy narcyz moze dalej zywic swoja iluzje wspanialosci - pomaganie innym jako ucieczka od wlasnej beznadzieji

Gość powie tyle
Ani ktos w depresji, ani ktos z narcyzmem (ukryta depresja) nie zaznal prawdziwiej milosci i akceptacji calego swojego czlowiecznebstwa od matki.......wiec nie wie ze ta cala "wspanialosc" nie daje szczescia. Ze ona daje tylko iluzje szczescia.

Gość niepokonani
nie ona ma 22, ja nie nie mam zdjec w necie bo po co, skoro mam faceta, a ona nie miała, wiec po prostu doradziłam jej , ze moze umiescic swoje zdjecie w internecie na jakims randkowym serwisie..i moze kogos pozna..

Gość powie tyle
strasznie boli pozbywanie sie narcystycznych iluzji o wspanialosci, bo polaczone jest to z nieziemskim wstydem.........wstydem i lekiem przed odrzuceniem mamusi........To autentycznie potrafi powalic z nog.....

Gość powie tyle
Ale nagroda po tym nieziemskim cierpieniu jest wyzwolenienie......i byc moze pierwszy raz w zyciu mienie uczucia prawdziwej radosci i dumy z siebie. Bo ma sie w koncu swoje wlasne prawdziwe uczucia, a nie uczucia na pokaz dla innych -> zdrowy narcyzm.

Gość dwqddedqed
własnie to taka zakompleksiona NARCYZKA, boi sie dac, zdjecie, boi sie, ze ktos ja wyśmieje i juz nie bedzie w swoich oczach taka piekna.. a w ogole to chyba jakas mitomanka. fantazjujaca na swoj temat!!

mity to się w szkole przerabia.....nie wszyscy wiedzą :) to teraz całe zycie będzie szkoła....zycia :)

Gość niepokonani
spa-cja nie zabardzo rozumie, co chciałas przez to powiedziec?

Gość niepokonani
spacja co ma bycie "ludzkim" do narcyzmu!!/.?

Gość 12e23e23e213e
helloł?ale o co chodzi!!!

Gość mammm pytanie
pisałas szybko czy masz problem z wyrażaniem swoich myśli? Zdania są nieskładne, jeden wielki bełkot.

Gość niepokonani
pisałam szybko, ale odpisujcie