Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eins zwei drei polizei

Co jest według was gorsze?

Polecane posty

Jeśli chłopak w wieku 23 lat jeszcze nigdy nie miał dziewczyny czy jeszcze nigdy nie pracował zarobkowo?

up

nie wiem co jest gorsze to zalezy bo moze ktos np studiowal i nie dal rady pracowac a moze ktos jest tak brzydki ze nie ma dziewczyny? no nie wiem

Oczywiście homarzyco, co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości ale chciałbym abyś odpowiedziała również na moje pytanie

Chodzi o mnie. To prawda, że do tej pory studiowałem i dalej studiuję. Będąc na pierwszym lub drugim roku, rzeczywiście fizycznie było nie bardzo możliwe żebym pracował ale na 3 roku już miałem czas ale nie czułem potrzeby pracować i jakoś bałem się tego. Obecnie właśnie myślę o poszukaniu jakiejś pracy. Co do dziewczyny, nie jestem brzydki, wręcz odwrotnie wysoki i przystojny. Jednak przez większość życia byłem bardzo zakompleksiony, dopiero w ostatnich latach zaczęło się to polepszać.

Gość dsffsfs
a dlaczego niby mialoby zle ze nie pracowal?:/ ]studiuje, nie potrzebuje kasy bo ma wiec po co? Nie wiedzialam ze w tym wieku trzeba pracowac...moze na wsi. Nieroby..to jest zle..ale niepracujacy studenci..ok

Chodzi o to, że podobno jak się ma 23 i więcej lat i żadnego udokumentowanego doświadczenia zawodowego, to trudniej otrzymać pracę, zwłaszcza dobrą

Gość dsffsfs
dobrze ale tutaj porownalas chl0opaka bez dziewczyny z tym bez pracy..wiec nie latwo bylo dojsc do tego co masz na mysli. zreszta studenci chyba sa dosc chetnie zatrudniani,tym bardziej po niektorych studiach. Bo co ma taki wpis do cv 23 latka ktory pracowal w magazynie i sklepach,jesli studiuje przykladowo prawo?Nic