Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa klientka mbanku

do klientów mbanku

Polecane posty

mam ekonto i chcialam przed chwilą zrobić przelew ale "operacja wykonana niepoprawnie, aby dokonac przylewu zadzwon na mlinie" mam sie polączyc z operatorem czy jak??

Gość x men
coś źle wpisujesz, może nie istniejący numer konta albo cos:D

x men jestes pewien?? bo probowlam przed chwila przelac na inny rachunek i to samo ;/

Gość x men
Nie mam pojęcia ale to powinno normalnie działać, nigdy osobiście nie miałem problemów. Może nie ma takiego konta, albo coś sie nie zgadza w tych danych co wpisujesz, musi być jakieś racjonalne wyjaśnienie. Ale może jednak lepiej zadzwonić:O

jutro zadzwonie, tyle ze to byl przelew zdefiniowany i zawsze dzialalo, ten sam nr konta te same dane

Gość jajajaj
hej,a ja mam takie pytanie odośnie mBanku,czy aby otrzymać karty płatnicze to musze wyslać takie dwa formularze z netu i do nich zadznownć?myslalam ,ze umowa podpisana to przyślą karty,a tu nic...Nic nie jarzę z tych ich stron,jak to u Was bylo?

Jak się zakłada konto w mbanku to jest opcja czy chce sie kartę płatniczą, Trzeba było zaznaczyć. A jak sie wtedy nie zaznaczyło to teraz chyba trzeba zadzwonić. Tak kiedyś było:P, teraz pewnie też.

Gość jajajaj
Zaznaczylam chyba...w umowie mam,że zawieram umowę o karty płatnicze...myslalam ze w ciągu 10 dni prześlą kartę,a tu nic. Hmmm...i pieniążków pobrać nie mogę ;(

To pewnie przyjdzie, maja coś tam ostatnio bałagan. Znam osobę co czeka już 17 dzień na założenie konta:O Coś mi sie to nie podoba.

Gość jajajaj
Kurde,ale u mnie to juz będzie z miesiąc... chyba jutro tam drydnę,bo sie zaczekam... Dzieki Ramirez ;)