Katarzyna24 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Mam pytanie czy ktos robił z was badania hormonalne i od kogo dostał skierowanie na nie i gdzie robił. Ja mieszkam w Katowicach i chce sobie zrobić badania nie koniecznie pod tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarkastyczna cyniczka 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Ja robiłam. Miałam karteczkę od \"prywatnego\" ginekologa. Zabuliłam trochę za to, ale lekarze z NFZ\'u nie chcą wypisywać takich skierowań. Ja robiłam te badania przy okazji problemów z zajściem w ciążę. Lekarka w przychodni publicznej rzuciła mi tylko oschle, że być może mnie skieruje ale najwcześniej za dwa lata :o Więc płaciłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedronka777 Napisano Wrzesień 27, 2007 Ja też robiłam, ale wszystko prywatnie. Sporo to niestety kosztuje, ale na NFZ nie ma co liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna24 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 prywatnie czyli musze isc do prywatnego ginekologa zeby dostac te skierowanie a potem dokąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 Prywatnie, to znaczy, że idziesz do przychodni - mówisz jakie hormony chcesz badać, że nie masz skierowania - i wtedy płacisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalezy jaki chormon Napisano Wrzesień 27, 2007 ale niektore nawet po 25 zl sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hormon mialo byc Napisano Wrzesień 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna24 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Aha czyli ide np do zwyklej przychodni i mam powiedziec ze chce zrobic badania hormonow i juz wtedy zapłace. Aha a moze wiecie jakie chormony sie Bada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SZAAAAAAAAA Napisano Wrzesień 28, 2007 mozna zbadac prolaktyne, testosteron, lh, tsh, progesteron...itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach