Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zarunia

jak odróżnić pochwowy od łechtaczkowego ?

Polecane posty

poważnie pytasz ? pochwowy, gdy podczas sexu penetrujesz pochwę. łechtaczkowy - podczas pieszczot różnego rodzaju łechtaczki...oba cudowne :)

Gość aat
ja nie wiem bo mam zawsze lechtaczkowy...chyba. tesh bym chala wiedziec czy realia to mit ten orgazm pochwowy. Ja wiem po sobie ze bez pobudzenia lechtaczki na bank bym nie miala orgazmu a nawet wiecej-nic bym nie poczula:(

poważnie pytam no bo jak penetrujre i to i to ? mi sie wydaje ze mam i taki i taki jednoczesnie ale to nie mozliwe

Pochwowy istnieje, to zaden mit. Ja jestem na to zywym przykladem Jak odroznic? W momencie gdy dochodzisz, to strefa podrazniana (ta odpowiedzialna za orgazm) musi byc caly czas podrazniana i pieszczona, by szczytowanie byo dlugie i przyjemne, tak? Wiec zrob dwa testy: gdy bedziesz dochodzic to raz przerwij penetracje pochwy, a za drogim razem pieszczenie lechtaczki. I wtedy, porownujac oba orgazmy, dowiesz sie ktory to. Pozatym, mnie jest to banalnie latwo rozroznic. Lechtaczkowy: silny, mocny, ale powierzchowny i krotki, do tego starcza na krotko Pochwowy: pozornie slabszy, delkiatniejszy, ale zato gleboki, taki wychodzacy ze srodka no i zaspokaja mnie na dluzej ;).