Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klameczka

ona w Angli a on ze mną/

Polecane posty

Gość klameczka

Spotykam się kiedyś z gościm z miesiąc wiedziałam ze miał kiedys dziewczynę z którą był parę lat więc pytałam co znią? odpowiedział, ze jej juz nie ma, że tamto przeszłośc a więc miłość kwitnie (powiem, ze juz kiedys bylismy przez pare miesiecy razem ale to było pare lat temu) super seks itp., a po miesiącu wypala mi z hasłem: sorry ale to już koniec, moja narzeczona którą kocham wraca z Angli gdzie zarabiała na nasze wesele !!!!! szczena opada!!! Ja już myślałam przeznaczenie , dostalismy 2gą szansę od losu, itp...Tacy właśnie są faceci

Gość kkk12
hmm...szkoda słow ...zapomnij o nim i głowa do gory

Gość heh ja juz wybralam
Co za swinia z niego. Nie smuc sie, znajdziesz lepszego, a on i tak kiedys za to zaplaci. Przytualm wirtualnie

Gość klameczka
niestety nie mogę przestać go kochać...:(

To ja wam opowiem odwrotną sytuację. Ja byłam z facetem który powiedział swojej nowej znajomości ze ja nie istnieję, że ja to przeszłość, kiedy to ja załatwiałam sprawy na nasze wesele które miało sie odbyć za 3 miesiące... i zostałam sama, ona wygrała mimo walki. Ja mimo że minęło od tego czasu pół roku kocham go nadal mimo że mam kogoś (komu b. zależy i jest dobry) i nie zmienię niczego, bo teraz ja nie mogę kogoś zranić w taki sposób jak ja zostałam zraniona...

Gość takie jest życiex

Gość wycinamy las

Gość ale drańń