Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisza gratis

O czym Wy rozmawiacie z ludźmi ?

Polecane posty

Gość złośliwa samica 30
a ja wygrałem życie---->rozbrajasz mnie :)

Też mam czasem ten problem :( taki jak ktoś wyżej opisywał, że boję się wygłupić i analizuję, czy czegoś głupiego nie powiedziałam. Więc przy osobach, przy których chcę dobrze wypaść (np. szef) mówię mało, głównie rozwijam ich wypowiedzi, zadaję pytania, żeby rozmowa jakoś się ciągnęła, ale nic nie wnoszę, nic od siebie... im mniej się powie, tym większe prawdopodobieństwo palnięcia bzdury... ale na dłuższą metę jest to męczące, bo ile można obciążać kogoś odpowiedzialnością za rozmowę? godzinę? dwie? potem oboje mamy dosyć... I im bardziej zależy mi na nie-palnięciu bzdury, tym bardziej się stresuję, i tym większe prawdopodobieństwo że jednak coś palnę:(

Gość złośliwa samica 30
myśle o tobie bez przerwy:P skąd jesteś?:P

Gość złośliwa samica 30
Ty wredny podszywie wystraszyłes faceta. A ja wygrałem życie _-->To nie byłam ja.Nie bede Cie podrywac nie boj sie

bueh 🖐️ w życiu bym czegoś takiego nie wykoncypował :classic_cool: znaczy jakiegoś podrywania :classic_cool: ludzie tu takie bzdury piszą :P zresztą to jest standardowa odpowiedź na: skąd jesteś :D przecież nie napiszę tago na kafe :P eot 🖐️

Gość złośliwa samica 30
Jak widze łapke w Twoim wykonaniu to mam ochote ją złamaćRozmawiac też ze mną nie możesz???

Gość złośliwa samica 30
To ja ta prawdziwa :)

Gość złośliwa samica 30
Kiedys Ci ja wyrwe :D