Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemile zaskoczona

elitarny klub kafeteryjnych psycholi??

Polecane posty

Gość zglos 007
no to ona ma zatargi a nie ty :o i to sie wlasnie nazywa kolko wzajemnej adroacji!

A jak Ariane84 staje w obronie swojej koleżanki to już nie kółko wzajemnej adoracji, tylko solidarność tak???

Gość
justine1982 troszke przesadzasz:P kim wy jesteście kibolami?? :P

zależy ci na kimś kogo własciwie nie znasz ....ja rozumiem lubieć zależeć to ci może na mężu ,chłopaku ,psie ........ :O

Nie chce mi się tłumaczyć, ale... ok. Dlaczego zgłosiłam do usunięcia? Bo pomyliła dział, a na Zakupach odpowiedzą jej szybciej/lepiej, bo taka właśnie była idea stworzenia kilkudziałowego forum. Nie obraziłam nikogo, a zatargi z panną Nadiya26l mam od X czasu i mimo to resztkami sił, staram się ją ignorować. Nie wiem, czy wiecie, ale nie jesteśmy uzależnieni od EKKM - piszemy tam kilka stron dziennie tylko w godzinach pracy, czasem pod wieczór. Przeszkadza Wam to? Nie widzę problemu. Alternatyw jest kilka, o ile nie kilkanaście: załóżcie swój (może być antyklub, mam to w dupie), zróbcie swój regulamin, wrzućcie w stopki podpisy i też rozwijajcie wirtualne znajomości. Nie chcecie? Ok, ale Nam dajcie spokój. Temat uważam za zamknięty. PS Nikt z Nas nie chce rządzić na Kafe. :O