Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zglos 007

elitarny klub kafeteryjnych wyśmiewców

Polecane posty

Hejka!! ja też jestem z EKKM :) Jestem tam jednym z dwóch (na razie) facetów. Z ciekawością tu zajrzałem, bo z natury jestem prześmiewcą. Nie przeszkadza mi nawet zgapiona nazwa klubu. Ale jak narazie tu nikt niczego nie wyśmiewa, więc chyba się nie przyłączę.

obawiam się, że tutaj lepiej nie przyznawać się do przynależności do EKKM :D

bywalec------ bo nie ma takiej potrzeby teraz nikogo wysmiewać juz zostalo wysmiane to co miało być chociaż mogłabym zapytac kto wam pozwolił tu wchodzić/:O:P ale tego nie robie bo to ogólno dostępne forum ale nie którym sie juz w głowach pomieszało 🖐️

na ból głowy dobry seksik :D aaaa zapomniałam.... ty dziewica :P

myślę sobie----> Nie miałem na myśli wyśmiewania sie Z KOGOŚ tylko z CZEGOŚ. Co do dostepności - wiesz, nasz EKKM ma wypracowane procedury przyjęcia do klubu. Ale masz rację - forum jest dla wszystkich. Czytałem, że wczoraj do nas zajrzałaś i któraś z koleżanek potraktowała Cię dość obcesowo. Nie gniewaj się :). Winny jest brak wpypracowanego przez nas sposobu postępowania wobec gości i kandydatów do klubu. Chyba będę musiał poruszyć tę sprawę na naszym topiku. Pozdrawiam

słuchajcie tak naprawde to nie wiem do końca o co chodzi, bo - wiem wiem - to dla mnie nietypowe, musiałam pracowac, ale ogólnie chodzi o konflikt między meą a Nadiyą tak? moim zdaniem meaa jest drazliwa bestia, a Nadyia jest bestia złosliwa i stąd ten dym je jestem jaka jestem, prawie wszyscy wiedzą, ale nawet ja nie ma z nikim otwartych zatargów (pomarańczy nie licze oczywiście), jest tylko jedna osoba na tym forum której nie trawię i obiecaliśmy sobie milczenie po wsze czasy proponuję, zeby dziewczyny zawarły podobny pakt milczenia proponuję żeby wszyscy chętni przenieśli się na EKKM gdzie bedziemy prowadzć rozmowy lekie latwe i przyjemne a ten topic zgłosić do usunięcia no chyba że jest jeszcze coś o czym nie wiem to mnie oświecie bo od czasu tego wczrajszego bana nie otrzasnęłam się jeszcze np. czemu Ariane, która zawsze lubiłam tak ostro i bez nawilżacza wjechała nam w kakao z tą wejściówką???? :O kto się zgadza?