Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjjj

Pryszcz podskorny - pomocy D

Polecane posty

Gość ajjjjjj

Szukalam czegos na kafeterii ale nicnie pomoglo, tzn stosowalam masc ichtiolowa i nic:/ tyle ze wyszedl jakby na zewnatrz. nie jest juz tak opuchniety ale strasznie wyglada, zaczerwienione;/ co moge na to zastosowac. Byle by takie czerwone, opucniete nie bylo;/ zalezy mi na szybkim efekcie:)

Gość ja ci radzę
posmaruj Brevoxylem, w aptece po 20 zł. działa na pryszcze wielkie, grudki podskórne i wągry

Gość ajjjjjj
ale czy zadziala dosc szybko? weczorem wychodze, wiec nie marze o tym zeby sie go calkowicie pozbyc, bo to niemozliwe, ale zeby chociaz nie rzucal sie tak w oczy:P

Gość ja ci radzę
powiem Ci tak, trochę mało masz czasu jednak... jak mnie wypryszczyło jednego dnia, to od razu posmarowałam się na całej twarzy Brevoxylem, na noc to samo, a następnego dnia z pryszczy zostało może 1/4. to działa rewelacyjnie. ale nie wiem czy do wieczora cokolwiek z tym zrobisz. na pewno walnij tego kremu sobie, a potem nie wiem, jakimś lekkim korektorem i podkład. tylko żebyś tego syfa nie zapaćkała zbyt mocno, bo wtedy dopiero będzie się rzucał w oczy.

Gość ajjjjjj
dziękuje 🌻 sporbuje i zobaczymy jakie beda efekty

nic niestety nie poradzisz,tzn jakbys miala wiecej czasu ale na dzisiaejszy wieczor pozostaje ci dobre ukrycie go i tyle,wiem bo sama czesto mam takie podskorne cholerstwa wrrr

Gość ajjjjjj
najlepsze ze ostatnio mialam naprawde ladna cere a nagle zaczely regularnie wyskakiwac takie cholerstwa:P i nawet gdy nie wyciskam zostaje delikatna blizna:/

Gość ja ci radzę
to polecam Ci ten Brevoxyl. ja już pierwszej młodości nie jestem i zaczęły mi się w zeszłym roku kłopoty z cerą. pomógł mi Brevoxyl w ciągy 1 tygodnia nie miałam na twarzy żadnego pryszcza ani grudki. powodzenia!