Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczka83

ogromny problem za granica - pomozcie mi

Polecane posty

Gość Haneczka83

Mam straszny problem, nie potrafie tego kontrolowac. Jak mieszkalam w POlsce, bylam pilna studentka, zarywalam noce , mialam najleosze oceny, przeprowadzilam sie za granice i 1 rok byl taki sam pracowalam jak pracoholik, uczylam sie po pracy A teraz?? Musze sie wyspac wiec przed 9 nie wstaje, zawalam prace, dzis nie poszlam 1 raz do nowej bo zaspalam:( A jak wracam z pracy , nie ma mowy o nauce choc studiuje. Nie wiem co sie ze mna dzieje Stalam sie leniwa i bez ambicji i codziennie mowie sobe od jutra, i nic z tego nie wychodzi

Gość Haneczka83
mam faceta i on ma to samo moze sie tak deprymujemy nawzajem?? bo na poczatku i ja i on bylismy zatwardzialymi pracoholikami:)

a,to dobrze ze masz tam faceta i ze nie jestes sama.Wiesz,kazdemu sie czasem zdarza nie miec zapalu ,nic sie nie chce itd.Musicie jednak jakos wziac sie w garsc. a moze po prostu juz sie wyleczyliscie z pracoholizmu i wolicie spokojniej spedzac czas niz na nauce? Postaraj sie jakos wszystko pozaliczac no i do pracy tez wypada chodzic,musicie jakos wziac sie w garsc

Gość Haneczka83
no wiem czasem mam zrywy a czasem to olewam wszystko