Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOsiaa22

OPADAJĄCE POLICZKI pomocy!!!

Polecane posty

Gość GOsiaa22

Mam 22 lata i zauważyłam, że opadają mi policzki :( Dziwne to jest w moim przypadku, bo zmarszczek nie mam wcale, nawet pod oczam (no takie kreseczki są ale to każdy ma od uśmiechania się), na czole- nic Co bedzie za kilka lat?? Są jakieś sposoby żeby powstrzymać ten proces??

Gość yop
ja tez mam 22 lata i okragla twarz (o zgrozo ) popatrz na swoja babcie lub mame ,tak bedziesz wygladac ,mozesz to powstrzymywac ,ale i tak opadna calkiem i beda wygladac jak worki ,moja babcia takie ma a mojej mamie sie robia ,ja jestem nastepna ,no chyba ze naciagniesz obie troche ,z jednej strony i z drugiej

Gość GOsiaa22
moja mama ma ale babcia nie widać odziedziczyłam po mamie :(

Gość eksperymentka
popracuj nad pogoda ducha i zawsze chodz z pogodna twarza, czesto sie usmiechaj z cwiczen dobre jest nadmuchiwanie policzkow- 20 razy kiedy wklepujesz krem poklep sie energicznie po policzkach az sie zarozowia masuj twarz kostkami lodu zawinietymi w husteczke higieniczna odzywiaj sie zdrowo

Gość Kamila

U mnie na opadające policzki bardzo dobrze sprawdził się zabieg z nici liftingujących. Zabieg jest bezpieczny , a daje bardzo dobre rezultaty. Bardzo fajnie uniósł mi policzki i twarz od razu wygląda na bardziej odmłodzoną. Zabieg wykonywałam w bardzo fajnej klinice , którą mogę polecić MTT Estetica w Krakowie https://www.mttestetica.pl/

Gość Krystyna

Poprawiałam opadające policzki za pomocą nici liftingujących i zabieg jest naprawdę bardzo dobry. Mi super uniósł policzki i przywrócił dawny kontur twarzy, nawet mog poeirdzieć , ze dzięki temu zabiegowi wyglądam dużo młodziej. Wykonywałam zabieg u dr Aldony Stachury

Gość Edic

skąd ja to znam.....dramat. wyglądam jak chomik jakiś. ale zdecydowałam sie na Restylane Defyne, i szczerze mówiąc jestem zadowolona z efektu. na prawdę ładnie wygląda moja buzia, skóra gładka i przede wszystkim nie opadają poliki