Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anny

niedowaga jak tu przytyc

Polecane posty

Gość anny

mam 25 lat 173 cm wzrostu i waze 55 kg i nie moge przytyc bylam juz u lekarza z tym zrobilam badania ktore wyszly pozytywnie a chcialabym przytyc chociaz te 10 kg niewiem czy udac sie do innego lekarza czy nie martwie sie jem a niewidac tego po mnie

Gość anny
isc ale do jakiego sie teraz udac jak ogulny nic nie pomugl dostalam zastrzyki magnez tylko i nic wiecej a minol miesiac jak bylam u lekarza

55 kilo przy 173 cm to idealna waga o jakiej marzy wiekszosc kobiet, twoje bmi to18,5 wiec juz w granicy prawidlowej masy ciala. jezeli chcesz pogadac na ten temat to jest topik pt. \"jak przytyć?????\" poszukaj w kafeterii jest tam wiele swietnych dziewczyn ktore maja taki problem i wierz mi waza nawet ponizej 50 kilo.. zapraszam, zagladnij tam:) czasami sama tam bywam bo mam 170 cm i 51 kilo i kiedys bylo to dla mnie problemem, wazylam wtedy 48 kilo. teraz ucze sie akceptacji swojego ciala ale nie ukrywam tez ze dam o to co jem i ile, zeby dostarczyc odpowiednai ilosc kalorii. powodzenia:)

cóż. mi lekarz zasugerował odpuszczenia tycia na siłę, gdyż żadnego efektu to nie przynosiło, a jedynie było uciążliwe. badanie wszelkie w normie (regularnie powtarzane) 164cm/45kg - już się nie cisnę na żadne tycie :) tak też jest fajnie a co do zwiększenia masy ciała - lekarz powiedział, że mogę zacząć ćwiczyć porządnie mięśnie - to one się wyrobią i będę ważyć więcej

Gość nie przymuj się ja też jestem
chuda:o 169cm i 52kg:o