zaba99 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hej! maly problem a raczej pytanie...jestem na tabletkach! jestem juz po 12 tabletce 1 opakowania...wczoraj upraiajac sex wyczułam pieczenie...po \"dojsciu\" chlopaka odczułam takie dziwne gorącoo i ciepło na moim kroczu..czy to normalne? i jeszcze jednoo...wystapilo u mnie potem \"male krwawienie\" tzn..mała plama krwi na bieliznie...czy to normalne! to byl moj 3 stosunek bez i do konca! za 1 razem plamienia nie bylo potem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze sie obratlas Napisano Wrzesień 28, 2007 moze zbytnia suchosc, to sie zdarza, zwlaszcza przy pigulkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 za 1 i 2 razem..to pieczenie wystapilo..za 3 juz nie! to pieczenie za chwilke przechodzi gdy przemyje sie...mam nadzije ze nie bedzie go za kazdym razeml;/ a co z tym plamieniem? jednorazowe bylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach