Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama_

zywienie dziecka 9 m-cy

Polecane posty

Gość mloda mama_

Czy dziecko w tym wieku powinno jesc codziennie porcje miesa? Czy mozna czasem ugotowac po prostu same warzywka?

To zależy... Mojej córcr brakowało żelaza i lekarka kazała dawać codzinnie mięsko (oprócz żelaza w syropie)

Gość M_N
Przepraszam że sie wtrące. Ale mam 9 miesięczną dziewczynke i zauważyłam u niej dziś coś co mnie zaniepokoiło. Mianowicie ma zarośniętą pochwę. Czy to jest normalne. Czy wasze dziewczynki też tak mają?? Nie wiem co robić nie umie tego nigdzie znaleźć. Nie wiem czy to z czasem sie zrobi samo.Pomocy.

Gość mamcia2urwisow
Ja tam nigdy nie żywiłam dzieci książkowo bo to na dobre raczej nie wychodzi. Moja niunia za kilka dni skończy 9 miesięcy. Je razem z nami zupy i dania ,które ja gotuje(oczywiście nie wszystkie). Prawidłowo się rozwija powoli zaczyna puszczać się sama do chodzenia.Jestem z tego dumna i szczęśliwa a książki poradniki są chyba dla zdrowych inaczej.

moja niunia nic takiego nie ma!moze powinnas isc do lekarza? a ma 8 miesiecy

Gość o rany...............
to chyba nie jest normalne.Slyszalam o zrosnietych wargach sromowych ale o pocgwie to nie.Wiem ze sa ginekolodzy dzieciecy ale gdzie szukac to nie wiem