Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden koles

uczucie powstające w pracy czy ma szanse..?

Polecane posty

Gość taki jeden koles

wlasnie jak w temacie poznalem dziewczyne w pracy jest piekna madra i przesymptyczna zakochalem sie w niej od pierwszego wejzenia ona ma kogos ale tez powoli odwzajemnia uczucia jak sadzicie jest szansa ze sie uda? dodam ze w pracy nie jestem jej szefem ani ona moim ale musimy sie ukrywac gdyz jest tu dzieki ukladom z obecnymi "tesciami" troche pokrecone to wszystko ale chyba dla prawdziwej milosci warto zaryzykowac

Gość taki jeden koles
ok ide sie zajebac

:D stary, żartowałem, nie chcę Cię mieć na sumieniu PS: myśli samobójcze masz już za sobą, z wojskiem masz spokój :]

Gość taki jeden koles
no mam spokoj mam kategorie D jak dupa hehhe

Gość taki jeden koles
wlasnie podcinam sobie zyly juz nikt mnie nei uratuje trudno raz kozie smierc mam kategorie D czas na mnie ;)

uczucie chęci przelecenia kolezanki z pracy ma jak najbardziej szanse na realizacje.... bajeruj laske i pamietaj hasło przewodnie Simona Mola \"ruchać, yebać nic sie nie bać\" :P:P

spoko, zaraz Cię z tego wyciągniemy: nie rób tego, jeśli masz jakieś zwierzę w mieszkaniu, masz dla kogo żyć! amputuj tę część ciała, za którą dostałeś kategorię D

Gość A SKAD WIESZ ZE TO MAZ
A NIE TYLKO CHLOPAK?

ma szanse, wieksze niż jej obecny związek- u mnie w pracy pracuje wiele małżeństw, które tutaj się poznały:) POWODZENIA!

przeciez autor napisal \"dodam ze w pracy nie jestem jej szefem ani ona moim ale musimy sie ukrywac gdyz jest tu dzieki ukladom z obecnymi \"tesciami\" wiec chyba logiczne ze ma meza ktoremu nalezy wspolczuc.

Gość jestes jego wlasnoscia
"tesciowie" byli w cudzyslowie , idiotko