Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

O proszę to teraz nie pogadasz ;) :D Gratuluję fajny samochodzik:) Ja ma też samochodzik na M... ale nie Merca ino japońca,którego sobie chwalę ,bo jest cacy i mało pali :)

hej lete 👄 a gdzie tam andrzejki:D:D:D kurcze nie wiem co za parę dni będę porabiał,a co dopiero w andrzejki:D ale raczej tradycyjnie będę w pracy ,a potem w domu,bo na imprezy nie chadzam.Wolę pojechać w górecki i połazikowć:)

👄 xyzed- jasne, ze to duza odległoość, ale co tam... zapytac mozna nie ? To zapytam o Sylwestra :) :) :) a TY tyle nie pracuj bo zmarniejesz ;) :classic_cool:

w sumie to... mam nerwa na wierzchu... a padalec ponoc rozchodzi sie ze swoja wybranką ? chyba kopneła go w tyłek i ma innego faceta... ciekawe jak to zawazy na sprawę ???? kurna, no mam nerwa :)

spokojnie wszystko będzie dobrze,a jego sytuacja niech Ci koło czterech liter lata. Hm mógłbym pomyśleć,że zaproszony na andrzejki bądź sylwestra mógłbym być :D :classic_cool: 👄🌻

spoko, jasne , ze mógłbys być... czemu nie???? mordeczko, ale ja jestem juz zajeta :) i tylko towarzysko możemy sie spotkac :classic_cool:, choc jestes tutaj moim ulubiencem :) ;)

wiem,wiem :D:D:D:D:D 👄 Towarzysko ponoć jestem do zaakceptowania :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

a bo z Ciebie normalna kobitka i do tego światła,i z duszą,i zakładam że i z miłym uśmiechem :)

xzyzed ! dlaczego sie nie odzwasz? wyjechales do irlandi ? hihi

Gość w sumie to
xyzed jest tu stale ale....kano komiczne :)

tigrunia 👄🌻 bywam od czasu do czasu:) :D:D:D:D:D:D komiczne to jest to,że ktoś uważa,że komiczne to ja :D:D:D:D:D:D nic bardziej błędnego:D :classic_cool:

tigra. - założyłem nowy topik (ponoć durny :D ) a Ciebie tam nie ma :(

ha widzę,że komuś się nie chce wysiadać z Merola :D:D:D