Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

Wow - fakt xzyzed znowu sie zgadzam z Tobą ,. tak wlasnie wyglada polityk,. .... no i mamy cud ! rozmawiamy :)

trzysta milionów zł. polskich Kaczuchy przyznali sobie na prowadzenie biur poselskich,. ale jazda .. co ! ooo.... to jest fascynujące ..i ja sobie pomyśle ile mozna zrobić za takie pieniądz ,. ach.... nie dla psa kiełbasa ,. ale w ogóle to ja też jestem bardzo bogata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duchowo.... pozdro,.

:D ja ta też lubię pieniążki ale nie podrodze mi z politykami nierobami:D tigrunia to po drinczku?? :)

oj ... dzisiaj to bedzie sie działo !!!! mam w domu wojne ! o ... brak tego samego patrzenia na życie ....do dupy z tym wszystkim

e tam nie przejmuj się :D piszesz,że dzisiaj masz wojnę ,a co by było gdybyś ją miała ciągle na pożądku dziennym??? :D Spoko i uśmiech na twarz,a ironiczna uległość w głosie ,drinczek i dobre jedzonko i na zamknięcie dnia basenik :D

dzieki za wsparcie , chodz słowem :) xzyz to nie jest proste , sam wiesz ...... a wiesz dużo.... :)

Ha tigruniu i Ty wiesz ,że nic nie jest proste ale jakoś trzeba sobie radzić żeby nie zwariować :) z moich obserwacji wynika ,że dość dobrą metodą bywa czasami tumiwisizm :D

oj dobre ... to co piszesz :) jakoś pszeszla burza ! ach duzo by pisać ... ale podziele sie tym z Tobą xzy pozniej ,. pa

Ha tigruniu bardzo chętnie pogwarzę sobie z Tobą nawet poza forum np na gg:) Co Ty na to?? :)

czesc,, Maleńki,, - te gg to dobry pomysł tylko ja go nie mam ! ale jaj co ! ale damy rade ,. :)

tigra 👄🌻 no pewnie,że damy radę :) wszak z nas uparte ludziska :)

xyzed lubię cuda a najbardziej te cudaczne i niepowtarzalne czyli odloty zapomnienia we dwoje :) :)

ha ino nie wszytkie ludziska ło tym pamientajom :D:D:D:D:D:D:D:D

widze że audytorim pisze cosik o sexie ,. ja też lubie , ja też ... !

witajcie robaczki :) jak w świecie ? w sumie to chyba ok ? :)

lete 👄🌻 a co u Ciebie pszczółeczko??? Na gadulcu to bywasz jeszcze czasami,czy cenzura pilnuje?? ;) :D tigra 👄 widzę ,że następną wspólną płaszczyznę mamy :)

u mnie fajowo, nie mam czasu zbytnio na gg, a cenzurki nie mam :) moje K jest wyrozimiałe, a ja przeca nic bym złego nie robiła , nie ? ale nadal masaz i wanna aktualne :) :) to zarcik ....👄

Gość tugra.
TAK ,TAK ... wiesz xzyz o czym mowie ... no o tej płaszczyżnie , a moze bardziej o wzgorkach i wzniesieniach ,. haha ..

jasne, ze miało byc wyrozumiałe ...a co u Ciebie xyzed ? wsumie to .... ;)

rany zmowu zczerwieniałam ... xzyz to ja , napewno , juz sie poprawiam ,.

Ha łostatnio to większość sobie ze mnie żarciki robi :D:D:D:D:D,a niektórzy zarzucają mi utratę poczucia humoru.No tak ale mnie nie zawsze chce się pysk wykrzywić do uśmiechu :D Ale fajnie,że u Ciebie wszystko oki :) I tak ma być i tak będzie :)

witaj tigra 🌻 a moze dokończ zdanie .. w sumie to......

tigrunia no wiem i od zawsze uwielbiam te wzgórki i wzniesienia ;) jak i inne ,po których regularnie łazikuję dla utrzymania równowagi psychicznej:) Wiesz jak fajnie tak walnąć się na takim wzgórzu i podziwiać widoki w ciszy i spokoju??:)

hej, hej Lete ,. milo Cie widzieć ,. Xzyz- no ..... fajnie jest w trakcie i zaraz po...