jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 :p Jak nigdy:) Czy uważacie to za nieestetyczne czy za gorszące, kiedy komuś spod ubrania lekko wystają brodawki. Tzn. jeżeli np. ktoś nosi zupełnie cienki stanik, bez żadnych gąbek i usztywniaczy, a jest zimno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Wrzesień 28, 2007 Kurcze, nie wiem czy nieestetyczne czy gorszące, ale wiem ze na bank przyciaga wzrok :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZUbrawiec 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Deska...u Ciebie tylko to wystaje ? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudłata* 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 tak, to straszne i niedopuszczalne :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaś Michniczek Napisano Wrzesień 28, 2007 jesli kobiecie,a jest młoda,piękna i zadbana to chocby miała 1 to nie jest to ni nieestetyczne ani gorszace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Tak, tylko to. I jeszcze włosy spod pachy:D No ja wiem, ze niedopuszczalne, ale nie znoszę staników z jakimiś chujowymi gąbkami:O Gąbka to jest do kąpieli... Koszmar..........:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość menda007 Napisano Wrzesień 28, 2007 jak nie masz co w nia wlozyc to ich nie lubisz hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuł brend 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 kto ma sie spowiadac, ten co patrzy, czy ta, ktorej wystaja?;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Wrzesień 28, 2007 No ale w takich zwyklych stanikach bez niczego biust wyglada fatalnie, no kurcze, przynajmniej u mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 jesli fajna laseczka z ladnym jedrnym biustem to nie widze przeciwskazan;) faktem jest ze faceci glupieja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blblblblblblb 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Nie jest to obrzydliwe moim zdaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beznadziejna osoba 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 przestań :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myślę sobie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 bo jak się nosi takie staniki to jest sie deska.... dlatego takie piersi bez poduszek wygladają fatalnie:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ale to zalezy czy sutek stoi czy jest jak z waty i widac tylko obwodke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Dlaczego gorszace? jesli laseczka ma fajny biuscik nie widze przeciwskazan, faktem jest ze faceci glupieja, ale nie da sie zaprzeczyc ze jest to widok bardzo erotyczny i na pewno nie gorszacy bo nic nie widac tylko zarys sutka, to gra wyobrazni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudłata* 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 deska, wyjasnij mi co to znaczy wyluzować orzecha??? :D bo mnie to zaintrygowało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 28, 2007 wiesz Deska, jak 6 lat temu byłam zagranicą, w Paryżu były straszne upały, nosiłam tylko bluzkę na ramiączkach... i tam nikogo to nie obchodziło... za to w moim wiejskim Rzeszowie to się czasem gapią ze zgorszeniem i to na dodatek baby :/ a ja stwierdziłam, że co dobre w Paryżu, to i dobre w Rzeszowie :D poza tym 30 lat temu była moda na chodzenie bez stanika, a teraz kurde ludzie się wstydzą że sutek stwardnieje, kurde co za wiocha :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Kuraiko, no normalnie, no... wyluzować:P Ej, ale jak się założy odpowiedni stanik, to wtedy się wygląda normalnie. Zdziwicie się, ale ja ostatnio w końcu kupiłam stanik w normalnym rozmiarze- achtung, wnimanje- 60E:D I to nie żart. I w nim moje tzytze wyglądają No a inne też mam raczej bez gąbek, najwyżej lekko usztywniane, bo te gąbki są straszliwe. Lepiej kupić dobry stanik i mieć okrągłego cyca niż takiego rozpłaszczonego gąbką. No bo co? Zdejmujecie stanik a tam zonk?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Eh, Kudłata, nie Kuraiko Latem to ja zawsze chodzę bez staników, nikogo to nie interesuje raczej. Ale jak jest zimno, to się przytrafiają różne niespodzianki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 halo desko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widzisz mnie i moje pytanie? :P co to znaczy wyluzowac orzecha ? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 aaa ;) to było jednak do mnie :D :D dzięki, bo juz mi sie tysiące rzeczy kojarzyło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna taka 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Ale co w tym dziwnego? Wiele starszych kobiet z dużym biustem nosi staniki bez wkładek, no bo i tak mają wielkie te piersi, więc po co? i im te brodawki widać i nikt się nie gorszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Tak, ale szczerze mówiąc to mnie by to gorszyło:) I ja się zastanawiam, czy osoby postronne mogłyby uznać np. że jestem zboczoną wywłoką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 zboczona wywloka ------skad ty czerpiesz inspiracje :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Z życia :D Ej, no uważacie, ze taki stanik źle wygląda? http://media.freyalingerie.co.uk/1-2-3564.jpg Ta babka na zdjęciu też nie ma aż tak wielkiego biustu, a wygląda chyba normalnie. On jest dobrze uszyty i wszystko ma się na miejscu... Właśnie w takich stanikach lepiej wygląda biust, niż w takich z gąbkami. Poza tym po co sobie wypychać cycki jak sie ich nie ma? To bez sensu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wszelkie zboczenia Napisano Wrzesień 28, 2007 wzbogacają osobowość, jeśli nie są nielegalne to nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna taka 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Mi by do głowy nie przyszło takie cóś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 To dobrze. W takim razie będę śmiało i wygodnie świecić deską:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna taka 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Czyli bez stanika jednak?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Nie no, w staniku, ale takim jak wkleiłam wyżej, tzn. bez zbrojeń;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach