Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Ale głupi temat...

Polecane posty

Ten stanik jest faktycznie fajny, bo ma szwy na brodawkach, więc nie powinny się odznaczać. Ale wiadomo, że na każdym będzie inaczej leżał:)

Gość
ja niemam takiego prblemu bo cały czas chodze w push up-ach... bez nich moje cycki wyglądają jak jajka sadzone :o

No bo może właśnie kupujecie złe staniki. Ja muszę kupować w internecie, bo w Polsce rozmiaru mniejszego niż 70 nie uświadczysz:O A ja mam pod cycem mniej niż 70cm, a dodam tylko, że przecież te 70cm jest bez rozciągania, a stanik sie przeciętnie rozciąga o 8-10cm... Jak się kupi dobrze dopasowany, to nie ma takich problemów;)

Gość
no ja mam problem z stanikiem:O nosze 65C a o takie w sklepie cieżko:o

Kobity, no, łoglondnita se, w celu poprawienia humoru;) Dodam, ze na ostatnim ujęciu, ten niebieski stanik jest moim zdaniem za mały, albo ma zły kształt, bo sie kobiecie coś wylewa górą, od boku nieładnie to wygląda. najlepiej se zakupić właśnie taki miękki stanik, ale w odpowiednim rozmiarze- wiem, co piszę, bo też w to kiedyś nie wierzyłam.

Gość deska tylko uważaj żeby
mamusia cię nie przyłapała na oglądaniiu zdjęć roznegliżowanych panienek

Gość
ja noszę też bez usztywnień, tzn musi mieć stalkę i szeroki pasek pod biustem, bo mi nie utrzyma biustu inaczej... ale nie to żeby była cienka szmatka, raczej grubszy materiał...

Odbiegacie od tematu. Widok taki (tzn. ten tego dziewczyny z odznaczającymi się sutkami) jest bardzo przyjemny dla oka:classic_cool: Oczywiście pociąga domniemanie, że dziewczyna jest na 100% podniecona i marzy wyłącznie o granitowym Pytongu w swoim wnętrzu. No ale to taki koloryt, że tak powiem. 🖐️

no chyba ni, mowi sie trudno. MRK - albo to po prostu wynik otarcia o kurtke, powiewu chlodnego powietrza albo zwyczajny, bezwarunkowy, sutkowy odruch;) tak wiec domniemanie o ktorym mowisz to faktycznie lepsze wyjscie;)