smutna taka 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Ja w takich nieuzbrojonych czuję się jak bieda z nędzą:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna taka 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Ten stanik jest faktycznie fajny, bo ma szwy na brodawkach, więc nie powinny się odznaczać. Ale wiadomo, że na każdym będzie inaczej leżał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 28, 2007 ja niemam takiego prblemu bo cały czas chodze w push up-ach... bez nich moje cycki wyglądają jak jajka sadzone :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 No bo może właśnie kupujecie złe staniki. Ja muszę kupować w internecie, bo w Polsce rozmiaru mniejszego niż 70 nie uświadczysz:O A ja mam pod cycem mniej niż 70cm, a dodam tylko, że przecież te 70cm jest bez rozciągania, a stanik sie przeciętnie rozciąga o 8-10cm... Jak się kupi dobrze dopasowany, to nie ma takich problemów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 28, 2007 no ja mam problem z stanikiem:O nosze 65C a o takie w sklepie cieżko:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 A widziałyście to????: www.youtube.com/watch?v=YfLcY7FLYJg&NR=1 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Kobity, no, łoglondnita se, w celu poprawienia humoru;) Dodam, ze na ostatnim ujęciu, ten niebieski stanik jest moim zdaniem za mały, albo ma zły kształt, bo sie kobiecie coś wylewa górą, od boku nieładnie to wygląda. najlepiej se zakupić właśnie taki miękki stanik, ale w odpowiednim rozmiarze- wiem, co piszę, bo też w to kiedyś nie wierzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 deska, chce wierzyc, ze zajmujesz sie tym zawodowo i stad ten topik i link:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deska tylko uważaj żeby Napisano Wrzesień 28, 2007 mamusia cię nie przyłapała na oglądaniiu zdjęć roznegliżowanych panienek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Zawodowo?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 w sensie ze chyba nie chce wiedziec ani sie domyslac jakim cudem wy3asnelas ten filmik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Wytrzasnęłam go z youtube:O A mam go z innego forum, które kiedyś przeglądałam, jak się zastanawiałam, gdzie dostanę w internecie staniki w rozmiarze 60. Ja tutaj zawodowstwa nie widzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ulzylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 28, 2007 ja noszę też bez usztywnień, tzn musi mieć stalkę i szeroki pasek pod biustem, bo mi nie utrzyma biustu inaczej... ale nie to żeby była cienka szmatka, raczej grubszy materiał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 psychiczna, chyba Cię nie rozumiem:O Pytanie było konkretne, a filmik dla wszystkich \"desek\", co się tutaj żalą, ze nie mają na czym stanika owinąć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 poza zrozumieniem, nalezy szanować uczucia innych i troszkę empatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Odbiegacie od tematu. Widok taki (tzn. ten tego dziewczyny z odznaczającymi się sutkami) jest bardzo przyjemny dla oka Oczywiście pociąga domniemanie, że dziewczyna jest na 100% podniecona i marzy wyłącznie o granitowym Pytongu w swoim wnętrzu. No ale to taki koloryt, że tak powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 no chyba ni, mowi sie trudno. MRK - albo to po prostu wynik otarcia o kurtke, powiewu chlodnego powietrza albo zwyczajny, bezwarunkowy, sutkowy odruch;) tak wiec domniemanie o ktorym mowisz to faktycznie lepsze wyjscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 :O Raczej świadczy o tym, że jest zimno.....:O Zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach