Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kota

środki odrobaczające dla...

Polecane posty

Gość ...kota

jakie środki odrobaczające mogę kupić w aptece bez recepty i bez biegania do weterynarza? dla kotow oczywiscie. ile one kosztuja i czy sa w kazdej aptece?

ja kupuje tylko u weterynarza, 1tabl. kosztuje 6zł. bo te ludzie to nie są skuteczne na wszystkie rodzaje robactwa, wiem bo mam w rodzinie weterynarza

Gość ...kota
nie wiem nie znam się. a czy musze isc do weterynarza z kotem? czy moge sama tam pojsc i poprosic zeby wypisal?

pewnie że możesz, podasz wiek kota, wagę jeśli to jest młody osobnik i oni Ci tam powiedzą jak zastosować.

Gość ...kota
slyszalam o jakims preparacie pratel. czy to tez u weta?

Gość ...kota
a mozna wiedziec jaka cena? musze wiedziec ile wziasc kasy....

powiem Ci tak... jest kilka preparatów nie pamietam nazw, w każdym razie kupuje się na masę ciała zwierzaka psa czy też kota. Jedna tabl. jest na zwierzaczka o masie 10kg. Jeżeli Twój kiciuś jest już dorosły dajesz mu 0.5 tabl. najlepiej na czczo i w czymś rozdrobnionej. Jeśli nie był nigdy odrobaczany, to taki zabieg powtarzasz po 3 tygodniach z drugą połówką tabletki, żeby się wszystko ładnie wytruło.

Gość ...kota
dzięki za rady ;)) jutro wybieram się do weta bo już dzisiaj nie zdąże. Dzięki ;>

6zł za tabletkę ale koszt zależy od gabinetu. acha i taki zabieg warto powtarzać co 4 m-ce. Szczególnie jest to ważne jeśli kot ma kontakt z małymi dziećmi.

Gość ...kota
najmłodszym dzieckiem to jestem ja hehe ;)) czyli nawet nie drogo, a balam sie jakis maniakalnych kosztow. dzięki ^^