Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luksja

Mam już dosyć Oliwek i Julek !!!

Polecane posty

W weekendy pracuję na promocjach w Marketach i średnio 50 razy dziennie słysze : Oliwia , Julka !!! Czasami jeszcze Oliwer. Ok są to ładne imiona , ale bez przesady , dzieci o tych imionach jest ful. Otwieram strone gazety z nowororodkami znowu same Julki i Oliwki. Koleżanka chciała dać córce na imię Julia na 7 dziewczynek na porodówce 5 to Julie. Ile można już mam dosyć tych imion już by mogła minąć moda na nie. W kalsach będą same Julie,Oliwie i Oliwiery mało orginalnie :(

Gość menda007
no i co z tego co ci przeszkadza? jeny ludzie czepiaja sie wszytskiego

Gość rosną ci piersi
No ale jak się komuś bardzo podoba jedno z tych imion to nie będzie zmieniał swoich upodobań tylko dlatego że jest jest ich dużo

no takie czasy, kazdy chce nazwac dziecko oryginalnie, tyle ze teraz te dziwne imiona sa własnie najpopularniejsze. Zapewne za parę lat małej Ani czy Kasi to ze świeca szukac...

To sie juz robi nudne:O Zer pomyslu i wlasnej inwencji:O jeszcze do tego Kuba dochodzi:O Moje dzieci beda mialy bardzo orginalne,ale normalne imiona. Tak,ze beda zapewne jedyne w szkole i z nikim nie beda mylone.

Gość Zimna Zemsta
popieram, jak jesteśmy gdzieś z Mężem na zakupach, i widzę małą dziewczynkę, to przyjmujemy zakłady: ja obstawiam np Julię, a mąż Oliwię, kto przegra kupuje coś wygranemu:D Czekamy na krzyk rodziców...i do sklepu:DPrzednia zabawa:D I bardzo rzadko sie zdarza, że imię jest inne od tych dwóch...

ja mam na Imię Julka:) kurde aż w szoku jestem ze teraz to imie takie modne dla mnie w czasie szkoły podstawowej i później średniej ,nie spotkałam sie z tym imieniem a teraz aż tyle osób nazywa swoje dzieci...imie jak imie ,dawniej mi się nie podobało ,a teraz zaczynam sobie myslec ze wcale nie jest takie złe:P lubie jak mówią do mnie Julcia :):)

Gość a moze ona jest mezczyzna
Maja to i mnie sie podoba julia tez ale ak nie nazwe dziecka jesli bede miala:) ale macie racje jakis czas temu z 5-6 lat temu same ole byly i mateuszki