Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna neli

Jak tu dalej żyć?

Polecane posty

Gość smutna neli

Moi drodzy kafeteriusze. Zwracam sie z prośbą do was o opinie. Otóż w ubiegłym roku skończyłam szkołę, zdałam maturę, zdałam egzamin zawodowy potwierdzający mojego technika ekonomisty. Przez wakacje byłam w pracy za granica i nawet jestem dosc zadowolona z tej pracy. Teraz kiedy przyjechałam to nie wiem co mam ze sobą począć, czy wrócić tam z powrotem do pracy, czy podjąć tutaj prace za marną płace a do tego studia zaoczne. Nie mam żadnego doświadczenia w pracy biurowej,a na podjecie stażu jest juz za późno bo urzad pracy nie ma juz środków, i co tu robic? Zapisałam sie do szkoły na zaoczne ale coraz bardziej myślę nad tym by wyjechać i już nie wrócić.

Gość Nałęczowiankę
Kto ma za ciebie życie ci ustawiać? Bo ty potem wolisz powiedzieć, że ci nie wyszło, bo "Oni" tak poradzili? Jest jedna najlepsza rada: róbta co chceta

Gość Arek...................
I Ty do takiej wypowiedzi dajesz tytuł "Jak tu żyć"? Nie obrażaj ludzi którzy mają prawdziwe problemy. Ja prawdopodobnie mam raka - to jest dopiero problem. Porównaj moją sytuację do Twojej i zastanów się nad różnicą. Pozdrawiam.

kurwa wy to dajecie rady! masz tu rodzine znajomych ,postaraj sie o prace tutaj ,wiadomo początki są trudne kot powiedziała ze będziesz kokosy zarabiać ,ale z czasem sie to zmieni i wiara w ludzi kotek!:)

Gość smutna neli
chciałabym sie dowiedzieć czy wg was warto sie uczyc dalej? moj znajomy skonczył wysokie studia a pracuje za 100 zło,powaga, zastanawia sie na co mu to było tyle lat nauki...

Gość smutna neli
Arek, masz racje, pójdę kolejny dziec w ciemnym pokoju posiedzieć choć i wiem juz i tak ze mi te przemyślenia mi nic nowego nie dadzą, Tobie życzę duzo zdrowia.