Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przekonać Cię.

Chciałabym być lepszą kobietą.

Polecane posty

Gość Przekonać Cię.

Nie krzyczeć na Niego bez powodu. Nie strzelać fochów. Nie ograniczać Go. Pozwalać mu wyjść na piwo z kumplami. Chciałabym być lepsza..

Gość Przekonać Cię.
byłam.

Gość Znacie Mnie
to samo mialam. wyleczylam sie.

A ja krzycze tylko jeśli uważam, że mam powód, nawet jeśli tak naprawde go nie ma :) Fochy strzelam, lubie. Nie ograniczam go, bo nie ograniczam nikogo i sama tez nie daje sie ograniczac. O pozwolenie na wyjscie z kumpalmi nawet nie pyta, to byłoby nienormalne :O Nie chciałabym być lepsza. Uważam, że jestem super dziewczyną.

Gość Przekonać Cię.
a ja wiem, że nią nie jestem, wiem, że czasem jest mu przykro, że krzyczę bez powodu, że strzelam focha o byle co, a jak wyjdzie z kumplem, a ja mam akurat zły dzień to robie z tego dramat. ;/

Gość Przekonać Cię.
:(

Gość Przekonać Cię.
namietny wieczorek, sex jest prawie codziennie. chodzi, o to, ze jestem histeryczka :(

jestes jaka jesteś i trudno....jak ktos Cie nie akceptuje, to jego problem, nie Twój

Gość Przekonać Cię.
ale czasem ciężko jest patrzeć, ajk obijam go piesciami, bo poszedl z kumplem na piwo, a ja akurat chcialam by byl ze mna. kiedys mnie zostawi za to..

Gość kobieta w czasie okresu
tak ma

Przestań pierdolić, że \"chciałabyś\", bo wcale nie chcesz. Gdybyś chciała, to byłabyś normalną i miłą osobą, która kontroluje swoje zachowania. Kolejna niezrównoważona jędza szukająca usprawiedliwienia i myśląca, że jeśli rzuci kilka frazesów o tym, jak to ona się stara i jak jej bardzo nie wychodzi, wskutek czego ona tak strasznie żałuje i tak strasznie jej źle .... itd itp, to wszystko będzie w porządku - otóż nie będzie. Kiedyś przekona Cię o tym Twój mężczyzna ... kopiąc Cię w dupę.

Gość Przekonać Cię.
moze by lepiej bylo jakby mnie rzucil.

oja.. ja to nawet lubiłam jak mój eks gdzieś poszedł. bo ja lubie chodzić swoimi drogami..nie zniosłabym pretensji, że gdziś idę!!