Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta jak linijka

Ona, On i Ja. Co zrobić?

Polecane posty

Gość prosta jak linijka

Jkiś czas temu poznałam chłopaka. Ma dziewczyne, z którą jest 2 lata. Twierdzi, że jest to luxny związek. On wyjechał do innego miasta na studia ale spotykają się, kiedy on wraca do domu. Problem polega na tym, że początkowo unikałam bliższych kontaktów z nim. Oj jest bardzo opiekuńczy, sympatyczny, doskonale się dogadujemy. Ostatnio w rozmowach i kontaktach ze mna pozwala sobie na wiecej, jakiś flirt czy musniecia dłoni, odgarnianie kosmyków z twarzy. Prawi mi komplementy i zachowuje się, jakby mnie podrywał. Nie bardzo wiem, jak zachować sie w takiej sytuacji. Wycofac się, porozmawiać czy czekać co dalej? Nie ukrywam, że podoba mi się, czuje do niego duzą sympatie, może nawet byłoby z tego coś więcej. Tylko jest tez ona, czyli jego "przyjaciółka". Nie wiem dokładnie, co ich łączy, ale na pewno jest to jakiś związek. Poradźcie coś dziewczyny. Sama nie wiem co myśleć;)

Gość 20 mg
Dla niego to "luźny" związek ?? Powinnaś zapytać ją, czy też tak traktuje ich związek. Pewnie jest święcie przekonana, że niedługo zagrają im marsz weselny. A facet to jakis ściemniacz. Chce mieć dwie sikorki w różnych miastach. Jak marynarz :D

o wlasnie ! swieta prawda ! chce cie wydymać ! to pewne ! troche wulgarne ale prawdziwe ,. sorki mala ale facet to świia ,.