Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluszczcz

gładkie pośladki...jak???

Polecane posty

Gość bluszczcz

nie wiem czemu ale mam problem ze skora na posladkach, wszedzie gladka a na posladkach mam ciagle jakies krostki i wypryski a pielegnuje peelingiem balsamem...dlaczego akurat skora posladkow taka jest? macie na to jakies sposoby?????

Gość bluszczcz
halo halo....zna ktos sposob na wygladzenie ????

Gość HuraBura
nie znam sposobu, a mam ten sam problem :-O pomocy!!

Gość Czy pracodawca
Mi to się robi, jak zapomnę o balsamie. Wygląda na to jakby to z powodu suchej skóry. Dziwne...

może spróbuj sudocremu... golisz pośladki, depilujesz? to też sudocremem po zabiegu smaruj.. ja miałam takie stany zapalne przy bikini i sudocrem trochę je łagodził..

Ja sie z tym meczylam 3 lata, potem zaczelam myc poslatki plynem do higieny intymnej dla mlodych dziewczyn i osob czynnie uprawiajacych sport, troche przeszlo....potem poszlam do dermatologa i tam mi dala jakies lekarstwo w plynie na D... miesiac przecieralam dodam ze nawet nieregularnie a i tak pomoglo i teraz mam wreszcie spokoj od 4 miesiecy...

Gość codziennie klapsy
musisz dostawać i pomoże, a jak nie pomaga to pasem.

Gość jadjkgda
ja myje zelem do twarzy, powaznie mowie.. i problem zniknal

Gość ta była niezła
Myjesz tyłek żelem do twarzy ??? Może obie części ciała masz podobne :D

czytałam kiedyś o takiej przypadlosci i takie wyczytalam rady: 1. peeling szorstką gąbką ( podobno praca siedząca powoduje niedokrwienie skóry i to powoduje szorstkość i wypryski- wiec nalezy codziennie pobudzać ukrwienie stosując masaż gąbką- polecam Syrene ) 2. mycie pośladków zelem przeciwbakteryjnym, a nawet przecierać skóre tonikiem i stosowanie kremu bez srodków zapachowych- sudocrem albo seria AA 3. noszenie bawełnianej bielizny, w chlodniejsze dni a przede wszystkim w zimie -zero stringów hehehee No i standardowa higiena...czyli wkladki, zmiana bielizny przynajmniej 1 dziennie :)

Gość brokin
tez z tym sie zmagam...znika potem znow;/

Gość gość
Tez miałam problem ze skórą na pośladkach. Udałam się na zabiegi z kwasami do salonu kosmetycznego. Nie wiem co to były za kwasy ale mam teraz idealnie gładką pupcię :)