Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam pytam pytam

czy mozna zrobic licencjat zaocznie a potem dostac sie na dzienne magisterskie??

Polecane posty

Gość pytam pytam pytam

robil ktos tak? wiecie czy to jest w ogole mozliwe??

Gość pytam pytam pytam
kurcze musze zaraz isc:( prosze niech mi ktos odpowie bo mnie to bardzo nurtuje

Gość a ja chce korupce
oczywiscie ze mozna

Gość pytam pytam pytam
naprawde?:) super, bo wiecie mam taka sytuacje, ze studiowalam dzienne a z powodu trudnej sytuacji rodzinnej musze sie przeniesc na ostatni rok licencjackich na zaoczne:/ wiec licencjat bede miec zrobiony zaocznie, a na magisterskie bardzo chcialabym isc z powrotem na dzienne, i tak mysle czy przyjmuja osoby z zaocznych na magisterskie dzienne jesli maja dobre wyniki

Gość a ja chce korupce
jezu pewnie ze przyjmuja, od ciebie zalezy gdzie skladasz papiery na jakie studia

Gość ja jestem facetem
no tak ale na magisterskie przyjmuja na podstawie ocen uzyskanych z licencjatu i na pewno biora pod uwage to czy licencjat jest uzyskany dziennie czy zaocznie, a ja chce isc na ta sama uczelnie na ktorej studiuje teraz, mam nadzieje ze mnie rozumiecie, studia dwustopniowe, najpierw licencjat 3 lata a potem magisterskie 2 lata

Oczywiście, że możesz-wiem coś o tym :-) Ja studiaowałam na UAM. Gdy będziesz składała dokumenty złoż je tylko na studia dzienne, jeśli dostarczysz je zarówno na dzienne i zaoczne wówczas wylądujesz na zaocznych...rozumiesz kasa a na dzienne dostanie się ktoś inni-to taka dobra rada :-)