Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia0187

YASMIN a pogorszenie cery

Polecane posty

Gość Agusia0187

strasznie pogorszyła mi się po nich cera a zaczęłam je brać właśnie na jej poprawę gdyż mam problemy, czy powinnam iść zmienić tabletki, dodam, że muszę iść do innego lekarza, bo moja pani dr jest w szpitalu, miała wylew. :/ Słyszałam że na skórę dobry jest regulon, czy skoro yasmin ją pogarsa to jest duże prawdopodobieństwo ze regulon mi pomoże ??? Diane nie chcę brać, bo się boję skutków ubocznych a przede wszystkim tycia. PROSZĘ WYPOWIEDZCIE SIĘ....

Gość dianka 35
na cere najlepsza jest diana 35 ;) moje zdanie :)

Gość Agusia0187
Boję się skutków ubocznych i nawrotów choroby skóry po diane, po za tym strasznie chcę przytyć. Diane to ostateczność chciałabym spróbować jeszcze tego regulonu, może ktoś się wypowie. A tak ogólnie jak długo brałaś Diane35 jakie byłyskutki uboczne i czy choroba nie nawróciła ???

Gość dianka 35
ja juz nie biore diany brałam je tylko trzy miesiace ma ona ogromna ilość hormonów !! wiec nie bardzo dla młodej dziewczyny która jestem (chciałabym miec kiedy dzieci) Lekarz zmienił mi tbletki teraz biore Harmonet krostki nie wracaja z tym ze nigdy nie przerwałam brania pigułek jak skonczyłam ostatnie opakowanie diany to wziełam harmonet! Od diany nie przytyłam ani nie schudłam ..Jedyna dolegliwoscia były cholerne bole piersi:( no i suchosc pochwy ale to przy kazdych tabletkach:) Musisz sama wyprobowac by ocenic zaden lekarz nie odpowie ci na pytanie jak zadziła na twoj organizm dana pigułka !

Gość Agusia0187
Moja lekarka póki co nie chciałaby mi przepisać Diany35, jak to powiedziała "nie lubie tych tabl" ja mam dopiero 20 lat i juz miałam problemy z krązeniem, więc ogólnie boję się, więc jeżeli jest inna możliwość chcę ją wypróbować. Tylko zastanawiam się skoro Yasmin mi nie pomógł, czy możliwe że regulon zadziała pozytywnie, w końcu ma inny skład hormonów.