Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim novak

Nelly Rokita Monika Olejnik- pojedynek tygodnia

Polecane posty

Gość kim novak

ba,miesiaca nawet kto ogladal Kropke nad i?

ja oglądalam.Nelly to kompromitacja i pomyłka, przecież ona nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w polityce.Mąż powinien jej dupsko stluc i zagnać do garów :O

Gość żaden tam pojedynek
Olejnik - inteligentna, błyskotliwa, zadziorna. Nelly sprawia wrażenie osoby lekko niedorozwiniętej.

Też uważam, że pojedynkiem można by nazwać starcie, gdzie przeciwnicy reprezentują podobny poziom... Nelly po prostu bredzi - kompletne niezrozumienie pytań, jakie kieruje do niej p. Olejnik.

Gość lololo
i ona ma reprezentować wszystkie kobiety?ja sie na to nie zgadzam

Oglądałam ten wywiad i zastanawiałam się, czy istnieją jakiekolwiek MERYTORYCZNE powody (oprócz chęci dowalenia PO) powołania tej potłuczonej kobiety na stanowisko doradcy prezydenta. No ale cóż, jaki kaczyzm, tacy doradcy....

juz sama nie wiem co Janek R. w niej widzi...mowiła bez składu i ładu.... grrr... jeszcze jeden powod do wstydu za nasz rzad :( moze to tylko chwilowe.....

Gość Ręce precz od Polski i Polaków
Nelly wygrała tę dyskusje BEZAPELACYJNIE!!! Komuszki won na Kubę! Wyp**cie do Korei Północnej budować swój bolszewicki raj! Na uzyskanie przez PiS - jak sądzę - wyniku wyborczego pomiędzy 40% a 50% złożą się także takie sprawy, jak: - konsekwentna walka z korupcją; - likwidacja komunistycznej spółdzielczości i "mieszkania za złotówkę" dla milionowych mas; - bezprecedensowy wzrost gospodarczy i radykalny spadek bezrobocia; - nawet takie drobiazgi, jak parę zlotych co miesiąc dla każdego pracującego po zmniejszeniu składki zdrowotnej (już odczuwalne); - zmniejszenie deficytu budżetowego o 10 miliardów PLN do końca roku; - szacunek dla Polski w świecie i twarda obrona interesów narodowych przez rząd RP;

Gość zakochanaas
ciekawe jak oni sie kochaja/ janek do nelly " PO górą" nelly do janka " daj mi PiSiora" ? :D

Gość zgroza.......
Ta kobieta to jakieś wielkie nieporozumienie. Olejnik o wozie a ona o kozie. Do czego są jeszcze zdolni Kaczynscy. Może Kononowicza zatrudnią.

Gość xyzet
Nelly jest spoko - ma majatek wiekszy od Janka a to znaczy że jest mądra 💤

Gość maruszka z łomży
Nie mogę słuchać, jak ona mówi! Ten jej akcent! Te bzdety wypowiadane z tupetem! Koszmarna baba!

Gość O jeju zabierzcie ją