Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizza...29

powinnam go kontrolować?

Polecane posty

Gość konstanz
A to ciekawy pomysł z odebraniem jej opieki na dzieci ale może nie tak odrazu "na poważnie" ale powiedziec jej,że ma sie takie plany. Powiedziec,że zamierza sie złożyc taki wniosek do sądu uzasadniając tym,że ma sie lepsze warunki finansowe,że ona nie pracuje i żle dysponuje pieniedzmi z alimentów,że mimo płaconych pieniędzy dzieci chodza głodne. To chyba niegłupi pomysł?! Ciekawe co by zrobiła. Oczywiście twój facet musiałby byc tu stanowczy. Kurczę,może to nie na miejscu ale jak teraz o tym pisałam to tak jakbym czytała ostatnie wieści o rozprawie w sprawie opieki na dzieci między Britney a Kevinem!! Ten to też nierób jakich mało! I o kase mu chodzi a nie o dobro dzieci. A ona jeszcze płaci na niego alimenty! To chore!

super pomysł Zmotoryzowana nawet na razie nie wnosić do sądu ale postraszyć. ewentualnie za niedługo wnieść (nagranie z dyktafonu nie jest dowodem, wiarygodni świadkowie potrzebni) - bo fakt, dobro dzieci trzeba mieć na celu w warszawie najłatwiej jest znaleźć pracę. niezła cwaniara z niej

\"ie ma kasy na lekarza ojciec jedzie do lekarza i reguluje rachunek, dziecko nie ma ubrania jedzie i kupuje ubranie, nie ma jedzenia ojcec robi zakupy i zawozi żarcie..żadnej gotowki ponad almenty do jej łap\" dokładnie!

Świadków należy zrobić - mąż może wpadać po drodze z kolegą, koleżanką, kuzynką - niech posłuchają tych żebrań. A kasę jeśli już, to wyłącznie przelewem albo w naturze i zbierać paragony. Na wszystko kwity muszą być.

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
no i gwarnuje że jak facet przez miesiąc nie zobaczy pożadnego żarcia i zerwiesz umowę z kablówką to zacznie dawać więcej na dom...bo gwarantuje że nie daje bo nieuiejętnie się upominasz...tzn nie wyciągasz konsekwencji jak nie da więcej więc on mysli ze moze sobie na to pozwalać bo tak go wesprzesz...idż na zakupy do butiku (albo meblowego) i po pasztetową do tesco.

Gość konstanz
Własnie! To jest dobry pomysł! Że jak chce na lekarza to samemu isc z dzieckiem,jak chce na buty dla dziecka to samemu wziązc dziecko na zakupy! I zbierac paragony. Na wszelki wypadek!

skoro twierdzisz , ze nie zmienihasla , to go kontroluj powiedz , aby zalozyl drugie konto , gdzie bedzie wrzucal wiecej kasy - twoja tez i bedzie na chate kontroluj obydwa jezeli nie moze sie opanowac , to po prostu zrezygnuj z alimentow i niech robi to co do tej pory + przedstawianie na to rachunkow ile dzieci maja lat? bo moznaby im konta zalozyc i matce nic do tego chodz z nim na spotkania z byla - przeciez nie bedzie sie przy Tobie plaszczyc, a jesli bedzie to wtedy z kolei maz przy Tobie jej nie ulegnie a i jeszcze zapytaj go czy chce, aby dzieci go tylko z kasa kojarzyly? bo jak kiedys kasy mu zabraknie, to bedzie mial gowno , a nie dzieci jak je tak nauczy dla mnie to proste

Gość drugie żony i matki
jak sobie radzicie ? Już o tym czytałam :)

Gość kurde noooo
"No ale bez przesady. Teraz ja jestem jego rodziną." co najwyżej teraz Ty również jesteś jego rodziną. Bo jego dzieci zawsze nią będą.