Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franciszkaz

Ból jednej piersi

Polecane posty

Gość franciszkaz

Po raz drugi boli mnie tylko jedna pierś - zrobiłam w tym tygodniu mammografię i usg piersi - wzystko w porządku. co może byc przyczyną? Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień.

Gość Milusia z problemem
Tabletki antykoncepcyjne ja tez tak mam :( :(

Gość franciszkaz
Fakt, biorę tabletki, ale pierwszy raz zdarzył mi się kilka lat temu, kiedy tabletek nie brałam.

Gość Milusia z problemem
no wiesz moze przed okresem tak masz mnie np przed okresem zawsze jeden jajnik boli :/ W czasei miesiaczki jedna piers... zawsze prawa ! sa rozne przyczyny nie panikuj wszystko jest dobrze tymbardziej ze miałas badania ja tez musze wybrac sie na badania :(

Gość patty
Boli mnie jedna pierś, nawet odczuwam lekkie zgrubienie na niej. I nie wiem do jakiego lekarza powinnam się z tym udać, ponieważ nie mam lekarza rodzinnego, nie jestem ubezpieczona. Nie wiem czy do jakiegoś lekarza konkretnego, czy od razu na usg. Ktoś sie orientuje?

Gość taki sobie dzis ten dzien
mnie tez bolala jedna piers tak promieniowala tez biore tabletki i wyczulam podcza miesiaczki guzka mialam juz zabieg wycieli mi go juz 6 dni minelo czekam teraz na zdjecie szwow . Mialam gruczolo-wlokniaka. mam nadzieje ze od tabletek juz nic wiecej sie nie pojawi pozdrawiam

Gość ania0605
Mnie boli od jakiegos czasu jedna piers. miesiace temu zaprzastalam brac pigulki. nie wiem czy ty byl powod czy moze cos tam w srodku jest. kiedy badam sie wydaje mi sie ze mam guzek, ale moze znow sie myle. kiedys tez tak mi sie wydawalo i po badaniu usg lekarz powiedzial mi ze moje piersi maja duzo wklokien i gruczolow, wiec nie mam co sie bac, kazal mi wracacc do siebie co 2 lata, dzis juz mija prawie 2,5 roku odkad tam bylam. mieszkam w hiszpanii i nie chce tutaj isc do specjalisty, myslicie ze jak jeszcze jednen misiac poczekam to nic sie nie stanie, do polski jade na poacztku wrzesnia i wtedy plauje wizyte? czy moze powinnam isc teraz gdzies tutaj i miec zamartwianie sie z glowy??

Gość niewiem086
boli mnie tylko jedna piers, raz mocniej raz słabiej, i to niezaleznie od fazy cyklu. Przy samobadaniu nic nie wyczuwam, zadnych zgrubien itd. Zastanawaiam sie czy nie jest spowodowane to złym poziomem hormonow, ale czy od tego moze bolec tylko jedna piers?

Gość gość
Mnie boli od jakiegoś czasu tylko jedna, byłam u lekarza, zrobiłam usg i wszystko ok.Bałam się jak szlag, ale po prostu może tak boleć od 10 dnia cyklu do okresu.Mam taką budowę piersi.