Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka ania

potrzebuje wsparcia

Polecane posty

Gość anulka ania

wlasnie sie pakuje, zamierzam jutro z rana wyprowadzic sie z domu.Z domu w ktorym nic sie nie zmienia od lat...awantury, alkohol ojca, brata ateraz nawet matki:(Wrocilam 3 dni temu z anglii, myslalam, ze na chwilke odpoczne...moj ukochany czeka na mnie w innym miescie.Chce uciec do Niego.Strasznie sie boje i bardzo mi przykro:(

Gość dontyouknow3
na pewno potrzebujesz przede wszystkim odpoczynku psychicznego...

Gość dontyouknow3
więc pakuj się i jedź...w sumie nie masz nic do stracenia

Gość anulka ania
mam wyrzuty sumienia , ze zostawiam "dom"/Zawsze raowalam ich z opresji, lagodzilam awantury, raz stwalam w obronie ojca, raz matki, raz brata... przez to nie ukladam sobie wlasnego zycia, chociaz mam skonczone 23 lata,rzucilam dla nich studia, zeby byc blisko, rzucialm juz raz ukochanego.Boje sie, ze znowu nie wytrzymam i wroce tutaj

można wspierać nie siedząc na miejscu.. Tobie należy się normalne życie.. i wracaj na studia! ! !

Gość trzymaj sie
fajnie masz, ze masz kochanego chlopaka, z ktorym mozesz byc. Nie kazdy tak ma. :(

pomyśl o sobie.. Twoja obecność nie eliminuje awantur. Przyjdzie dzień, wyjdziesz za maż.. i tak się wyprowadzisz. a im zrobosz to wcześniej, tym lepiej dla Ciebie!! trzymaj się, nie bój, jedź!

Gość anulka ania
nie wiem czy fajnie, On jest z dobrej rodziny , jestesmy razem od ponad roku a On do ej pory nie zna nikogo z mojego domu.Wstyd mi.Dlatego tez nie wiem czy chce byc z nim, bo nasze swiaty sie roznia tak bardzo.Nie wiem jak dlugo mozna sie tak zachowywac...sama nie potrafie nic zrobic, od lat tkwie w takim stanie, w domu , wiem swiadomie , ze powinnam zyc swoim zycim ale nie umiem

Gość anulka ania
wszytsko to wiem, ale nauczylam sie przez te lata zyc w tym domu.....zawsze tak bardzo chcialam zeby bylo inaczej, zeby nie pili....chodzilam do sadu, wzywalam policje ale jest coraz gorzej:((tak mi smutno

etam, nieważne z jakich światów skoro się kochacie. on Cię kocha= akceptuje skąd pochodzisz chce przyjąć= wspiera.. nie gadaj głupot. i uciekaj Kobito!

Gość anulka ania
wiem, ze dla siebie powinnam , ale zawsze mi sie wydawalo ze jak jestem na miejscu to jest "lepiej"....chociaz tylko na chwile.Chyba powinnam sie z tego miejsca wyleczyc....