Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymrażanie nadżerki-heelp

wymrażanie nadżerki

Polecane posty

hej kochane!! mam to miec..czy ktoras z Was miala taki zabieg?? bardzo proosze powiedzcie- jak wyglada, co sie czuje czy boli jak przebiega- doslownie noo wszystko!! dodam ze ja np zdycham na fotelu jak babka wcisnie mi wziernik...nie moge wytrzymac z bolu... i jak to z tym jest??? i jak to jest z tym seksem- na ile trzeba go odlozyc???

prooosze o jakas odpowiedz!!! lekarze to sa.... i maja mnie w dupie jak ich pytam to jeden mowi tak drugi tak i juz sama nie wiem

to sie nazywa fachowo \"konizacja \" nie miałam i bardzo sie ciesze bo brzmi nieciekawie:(

a coz z tym seksem? raz czytam 2 tyg raz 2 miesiace...do tego ten wiekszy wziernik..jakies wodniste uplawy..itd hmm

boje sie!! mam mala nadzerke cytologia I stopien (paradoks :P) bol..do tego lykam tabletki anty..i co teraz 2 miechy bez seksu tzn 2 miechy faszerowania sie na darmo..i ten bol, ja zdycham i pozniej rycze jak mi wziernik pakuje

koochane bo ja juz nie wiem co robic :( czy ten wziernik jest najprawde taki wielki...i jak kurde z tym seksem i ta wyzielina...