Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny---jak cholera

Jak się uwolnić

Polecane posty

Mam nadzieję, że jest tutaj ktoś kto mi pomoże... Poznałem kilka miesięcy temu dziewczynę w której od razu się zakochałem, mamy podobne zainteresowania, jedna moja koleżanka stwierdziła nawet, że jesteśmy do siebie bardzo podobni. Z tym, że chyba nie bardzo... Ja szaleje za Nią, nie mogę spać po nocach, budzę się nad ranem i nie mogę zasnąć. Ona nie wiem, nie mam pojęcia... Powiedziała mi, że oczywiście możemy być ale tylko... przyjaciółmi. Kiedy rozpoczynam z nią temat o moim uczuciu w stosunku do Niej, ona ucina krótko ,,przykro mi ale nic z tego nie będzie, ja po prostu to wiem i nic nie zmieni mojego zdania''. Wiem jedno ja się nie poddam, chociaż czasami mam chwilę zwątpienia... Ja mam 18 lat, Ona 16. Może jeszcze nie dorosłem do prawdziwego uczucia, sam już nie wiem. Oceńcie sami...

chłopie daj sobie na luz masz dopiero 18 lat w twoim zyciu pojawi sie nie jedna panna,a ta? ta zapomnisz ...tak ja wiem ze ty za nia szalejesz zyc bez niej nie mozesz ale wspomnisz te słowa za niedługo.po za tym ona jest młoda powiedziała bym nawet mała

Gość mala_mi_
nie musi tak byc, moj facet mial 17 jak pojawilam sie w jego zyciu i juz zostalam :) teraz ma 21

Gość konstanz
Daj jej trochę czasu. Ona jest jeszcze bardzo młoda,może jeszcze nie jest gotowa by chodzic z chłopakiem. Bądz jej przyjacielem a z czasem może i z jej strony coś zaiskrzy. Nie narzucaj się i czekaj cierpliwie.

Gość mala_mi_
w tych czasach mlodziez bardzo szybko jest gotowa do zwiazku, jezeli nie interesuje jej imprezowy styl zycia. Daj sobie spokoj, powiedziala Ci co mysli. Przeciez sam pewnie nie moglbys byc z dziewczyna ktora Cie nie kreci, prawda? A byc z kims z litosci nie ma sensu...

Wiktoria, co miałaś na myśli mówiąc ,,pierwsze koty za ploty" ????

Gość GolfzNiemiec
Tu jest odpowiedz na to czemu wole starsze dziewczyny.To jest chlopie mloda laska dziecko prawie ona jest niedojrzala.Pozdro

Gość k-a-r-o-l-c-i-a
znow prowokacja :o🖐️

k-a-r-o-l-c-i-a czemu sądzisz, że to prowokacja. Niestety to co napisałem jest prawdą i mi wcale nie jest do śmiechu :(