umbrella 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Nie wzielam jednej tabletki anty z opakowania , dostalam przez to normalne krwawienie , a zauwazylam to dopiero 4 dni potem (biore dalej normalnie tabletki anty) !! natomiast 2 dni przed nie wzieciem wogole tabletki kochalam sie z chlopakiem ...... i teraz mam ogromnego pietra :( komus tak sie zdarzylo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbrella 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 niech ktos cos napisze, strasznie sie boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niedobrze Napisano Wrzesień 29, 2007 ale skoro dostałaś krwawienia to możliwe że w ciąży niejesteś. Powimmaś bardziej się pilnować 12sto godzinne spóznienia może spowodować ciążę może pomyśl o plasterkach? wystarczy o nich pamiętać raz na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niedobrze Napisano Wrzesień 29, 2007 po zapomnianiu tabletki powinnaś się przez 7 dni zabezpieczyć dodatkowonp gumkami. niewiem ci ci odp może miałaś farta i jest ok ale na wszelki wypadek jak śpieszy ci się z wynikiem to zrób test 7 dni po stosunku to wyjeśni sprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbrella 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 nigdy sie nie spoznilam z wzieciem tabletki dalej niz 30 min, a biore juz tabletki anty ponad 2 lata :( nie wiem jak to sie stalo, moze mialam wziasc, a potem cos zaczelam robic i pomyslalam ze nie wzielam, niby krawienie dostalam na nastepny dzien po nie wzieciu tabletki ale czy ja wiem czy to moze byc pewnosc ze nie zaszkam ? skoro kochalam sie 48 godz przed tym dniem co nie wzielam ?? od tej pory sie nie kocham wiec nie ma potrzeby sie zabezpieczac dodatkowo czymkolwiek, naarzie mam wielkiego stracha a w jakiej cenie sa plastry ?kompletnie na tym sie nie znam, chyba sa drogie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbrella 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 test napewno zrobie ! czy te testy zawsze pokazuja prawidlowy wynik ?? nigdy sie nie mylą ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 jak zrobisz test za wczesnie to moze cie oszukać. najpewniejszy wynik bedzie jesli zrobisz test po 7 dniowej przerwie- oczywiscie jesli nie dostaniesz krwawienia lub bedzie ono bardzo słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbrella 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 to moze nie bede robila testu 7 dni po stosunku, skoro moze wyjsc nie koniecznie prawidlowy wynik ?? i zrobie dopiero gdy bedzie juz po 7 dniowej przerwie?? jak sie bierze tabletki anty to nie wplywaja one jakos na wynik testu ?? czy to mozliwe zeby bylo jajeczkowanie skoro tabletki nie wzielam tylko w 1 dzien ? hmm to dziwne bo zawsze jak robilam przerwe to okres pojawial sie dopiero na 4 dzien po dostawieniu, a teraz jak nie wzielam jednej to na nastepny dzien pod wieczor juz pojawilo mi sie krawienie... nie wiem czy to ma jakis zwiazek. Bylam u ginekologa ale w sumie nic mi nie powiedzial.. poza tym ze trzeba czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbrella 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 tabletki nie wpływaja na wynik testu, a krwawienie moglo byc jak najbardziej związane z zapomnieniem tabletki... ktorej tabletki dokładnie zapomnialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage Napisano Wrzesień 29, 2007 http://macknop.act4trees.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbrella 0 Napisano Październik 1, 2007 dokladnie to zapomnialam 5 tabletki z opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach