Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruzia1978

ROCZNIK 1978, tuż przed 30-ką, która z Was nie ma jeszcze dziecka i dlaczego?

Polecane posty

Gość fruzia1978

30-ka zbliża się wielkimi krokami więc to ostatni dzwonek na dziecko, pierwsze dziecko jeśli w ogóle macie w planach następne:) Dlaczego nie macie jeszcze potomstwa?

Gość fruzia1978
nie;)

Gość mała -czarna
a ja tez nie mam i coz z tego ze bym chciala jak maz stwierdził ze on dziecka z probówki nie chce a co tam ...:(((( na głupote nie ma rady

Gość fruzia1978
koralik-------> 🖐️ Szlachcianka---------> sporo rzeczy na to się złożyło;) dużo by opowiadać:) ciekawa jestem jak to było z innymi dziewczynami w moim wieku:)

Gość fruzia1978
mała-czarna--------> masz problemy z zajściem w ciążę?

Gość mała -czarna
aaa tak jakos wyszlo :(

Gość fruzia1978
a dopiero teraz pomyślałaś o dziecku?

Gość mała -czarna
eee nie tak od 3,5 roku "staramy sie" a własciwie to juz nie staramy sie ... aa tam napiszcie cuś weselszego :)

Gość fruzia1978
najważniejsze, że zdecydowałaś się;) ja cały czas czułam się niegotowa aż dotarlo do mnie w końcu, że ja nigdy nie będę gotowa, bo zawsze "coś":O

Gość upsssssssss

Gość mała -czarna
ja caly czas ccialam miec i chce ale natura zawodzi

Gość fruzia1978
a wiesz co jest powodem? ja stwierdziłam, że już czas najwyższy i zaczęłam starania z moim lubym w sierpniu, ale bez powodzenia:O

Gość ica
ja tez tak myslalam jak ty.wszyscy w rodzinie juz podpytywali kiedy dziecko az mnie to wkurzalo.potem myslalam ze bedzie za pozno.ale spokojnie do 35 roku zycia jest dobry wiek na pierwsze dziecko bo rozmawialam z pania od biologii o tym jak ja spotkalam na miescie kiedys.poza tym myslalam ze jestem bezplodna.a tu..nagle..ciaza.juz jest 8 miesiac.lekarka mi powiedziala ze to najodpowiedniejszy wiek na dziecko nie za pozno nie za wczesnie.ale bylam zla jak cholera.teraz sie ciesze.zajdziesz nawet nie bedziesz wiedziala kiedy.

Gość mała -czarna
ja uwielbiam dzieci i one mnie tez tak mnie sie zdaje:) ale na chwile obecna nie stram sie bo mam dosyc przykrych uwag ze str meza i jego rodziny i ciagle kazdy wypytuje bo juz 5 lat po slubie znajomym sie rodza dzieci boli jak cholera ale nikt nie zadal sobie trudu zeby pomyslec jak ja to przezywam nie ma dnia zebym nie myslala nie plakala i nie zadawala sobie retorycznego pytania czemu ja? leczylam sie ale tak jak wspomnialam powyzej z pewnych pow. teraz odpoczynek a stwierdz.. u mnie zespół policyst. jajników ale lekarz u ktorego wizytowalam mowil ze do 35 lat to najlepszy wiek dla kobiety a moze tak mnie pocieszal? a wsumie to wiek u kobiet chcacych zaciazyc zaniza .. a co tam bedzie lepiej

Gość fruzia1978
przykro mi, że masz problemy ze zdrowiem:( ale co lekarze mówią? że da się to dzidostwo wyleczyć? będziesz miała dzieci?

Gość mała-czarna
a bo ja wiem? niby zasrzykami ostateczność in vitro

Gość fruzia1978
najważniejsze, że jest nadzieja:) ja to właściwie nie wiem czy w ogóle mogę mieć dzieci:O jak dotąd spróbowaliśmy w jednym miesiącu i nic wiec moze nie powinnam się na razie martwić, ale niestety czas leci...

ja tez mam juz dziecko i planujemy nastepne choc wystapily problemy.pozdrwaiam swoj rocznik 🖐️

Gość tak naprawde
ja jestem w 7 m z pierwszym dzieckiem. listopad '78 wczesniej nie czulam instynktu, obudzil mi sie rok temu i odstawilam tabletki pozdrawiam

Gość fruzia1978
edyta29--------> 🖐️ tak naprawde--------> super:) gratuluję;)

Gość fruzia1978
laboszek--------> teraz to i ja jestem "mądry Polak po szkodzie";) też żałuję, że nie zdecydowałam się wcześniej;)

Gość fruzia1978
gdyby to tylko od "roboty" zależało...;) już powinnam być w ciąży;)