Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatel km

LIS na prezydenta ,Hanka pierwsza dama- APEL

Polecane posty

Gość obywatel km

petycja my, zdesperowane spol polskie chcemy miec prezydenta na miare kraju ( a nie metra) i piekna, madra, obyta pierwsza dame dlatego apelujemy- LIsie zrob to dla nas- kandyduj!! Akurat jestes bezrobotny. Zbierzemy milion podpisow zeby cie przekonac :D

Gość małe gówienko
ja też:O

Gość obywatel km
Wezmy sprawy w swoje reca zamiast czekac co nam za dwa lata zaproponuja partie ani Tusk, ani Olejniczak ani Ziobro mi sie nie marzy..

Gość lisek chytrusek
popieram . My Zdesperowane itd itp chcemy , chcemy !!!! miliony , tysac piecset sto dziewiecset liste tych co nie glosowali na nas przygotujemy :)

Lis piekny jak marzenie, tak jak kwach,jesli chla to gites, hanka nie wiem kto to, jesli waltz, to wole walec drogowy, i nie znosze rrrr podobnie jak u onalda

Gość k****
Kononowicz na prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o .
hanna Smoktunowicz

Gość nastepna piekna para
lis otyly i przemadrzaly, a hanka bierze sie za cudzych mezow, przykladowa para

Gość dobre dobre.........
lis na prezydenta, danka na pierwsza dame, a rusin na premiera

Gość ogłupiała
na prezydenta Gołota, na premiera Doda a na marszałka Sejmu Rubik

Gość obywatel .
,,spójrzmy na Południe - Brazylię, Boliwię. Po latach zmagań ruchy społeczne wyniosły do prezydentury Lulę, byłego związkowca, hutnika; w Boliwii - ludowego trybuna, drobnego plantatora Evo Moralesa. '' nie tylko elity maja glos

Gość co to bylby z niego
za prezydent, który kopci przy dzieciach :o

Gość 1 glos wyborczy
moze rzuci palenie..? ok- jakie macie inne propozycje? moze tez byc pani Gawryluk- wyglada na konkretna babke

Gość 1 glos wyborczy
marzy mi sie bezpartyjny prezydent

Gość jestem za poniewaz
prezydent to glownie funkcja reprezentacyjna, musi miec refleks, prezencje, orientacje w polityce swiatowej, gadac do rzeczy bez kartki, no i miec zone do pokazania. Lis to wszytko spelnia

Gość 1 glos wyborczy
kto jest za moze sie dopisac tu http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=590&w=69824098 to forum bez logowania- komentarze do ,,co z polska,, lisa w necie

Gość jak to zrobic
pamietny sondaz ,,Gdyby wybory prezydenckie odbyły się cztery dni temu - w ostatnią niedzielę - najwięcej głosów internautów zdobyłby... nieubiegający się (jak dotąd) o fotel prezydenta Tomasz Lis – wynika z najnowszego sondażu Gemius SA przeprowadzonego na reprezentatywnej próbie polskich internautów. 18,4 proc. polskich użytkowników internetu, którzy zamierzają głosować w wyborach prezydenckich, jest zdania, że następcą Aleksandra Kwaśniewskiego powinien zostać Tomasz Lis. '' 2005.06

Gość guta
LIS się zdewaluował, a z niej dama?- jak z koziej dupy trąba- rzekłby uczony....

A czemu nie? W historii był już podobny precedens - JFK z małżonką. Przy Chruszczowie z połowicą prezentowali się niemal identycznie jak Lis i Smoktunowicz z obecnie panujacą parą pezydencką w Polsce. Poza paradoksalnością całej tej kandydatury - jest parę \"za\", które istotnie i na korzyść odróżniają ich ich kaczyńskich. Poza niewątpliwą estetyką powierzchowności, oboje znają języki, są bywali w świecie, zorientowani w polityce, są nowocześni, pozbawieni uprzedzeń i kompleksów, a przede wszystkim nie mozna odmówić im przebojowości. Pytam więc - czemu nie? Zwłaszcza że u nas prezydent gł. pełni funkcje reprezentacyjne. A jeśli już o nie chodzi to oboje potencjalni kandydaci biją obecną parę prezydencką na głowę.

Droga Greto zadajesz pytanie na które jak mniemam nie oczekujesz odpowiedzi. W przeciwnym razie byś go nie zadała, wcześniej argumentując to \"gładkimi\" słowami miast konkretów. Oboje znają języki, czyli już mamy dwa. No jeśli sugerujesz że zwolnienie nawet dwóch tłumaczy odbije sie na mojej kieszeni no to nie jest to dla mnie argument za. Słuszniejszym byłoby wybrania jakiegoś poligloty więcej tłumaczy można by było zwolnić. Są zorientowani w polityce no tez znalazło by sie paru bardziej zorientowanych choćby ex prezydent. Ale tu z kolei rodzi sie pytanie na czym polega wg ciebie owo zorientowanie. Są nowocześni , tu przyznam sie nie w ząb nie mogę rozgryźć na czym ta nowoczesność polega. Pozbawieni uprzedzeń i kompleksów, tu niemalże każdy psychiatra powie ci że \"nie ma ludzi normalnych są tylko niezdiagnozowani\". Reasumując nie przekonałaś mnie że będą stać na straży moich interesów.

Gość Waclaw 17 cm
Suchocka stawia klocka!

Gość hłe hłe hłe
też uważam, że odkąd Lis pozbył się tej koszmarnej żony stał się dobrym kandydatem na prezydenta :) za trzy lata może smiało spróbować powalczyć o fotel

Szanowny Mniemanologu, na straży własnych interesów najlepiej postawić samego siebie. Doświadczenie bowiem uczy że się najlepiej na tym wychodzi. Co do potencjalnej pary prezydenckiej - doprawdy zbyt dużo oczekujesz po fasadzie. Z definicji funkcja prezydenta w większości to reprezentacja a p. prezydentowej to nawet w zasadzie w 100%. Tak wiec jak już wspomniałam - jest to fasada, a ta nawet w najmarniejszym przypadku powinna być estetyczna a co za tym idzie pociągająca. Dziś nasza fasada jest z deka zmurszała, odrapana i ogólnie mało zachęcająca do jakichkolwiek zblizeń. Nie mam wiec nic przeciw temu by mimo wszystkich niedomagań naszego kraju chociaż fasada była piękna, elokwentna i miła w obyciu. Czego wszystkim nam z całego serca życzę - najpóźniej za dwa lata.

Gość kiedy te wybory wreszcie..
najwazniejsza zaleta- BEZPARTYJNY