Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me kobietki

Co o nim myslicie???? o tym jak sie zacjowuje?

Polecane posty

Gość help me kobietki

tydzien temu, po dosyc dlugiej znajomosci netowej, spotkalam sie na z chlopakiem poznanym na gg, bylo milo, sympatycznie, wiem ze sie mu spodobalam, w ten weekend tez mielismy sie spotkac, ale on teraz zaczal studia zaoczne i wczoraj mi pisze ze konczy o 19stej i raczej sie nie spotkamy:( jest miprzykro bo dzis jest sobota i sadze ze spokojnie moglibysmy sie zobaczyc.... ale on twierdzi ze to za pozno. Ja nie nalegalam, napisalam ze ok, bo nie chce sie narzucac... z drugiej strony caly czas zaczepia mnie na gg i mowi ze chce sie spotkac, pisze smsy... co o tym myslec?

Gość help me kobietki
upupup

Gość help me kobietki
nikt sie nie wypowie?:(

Gość help me kobietki
chyba podetnę sobie żyły łyżeczką :(

Gość mala_mi_
dziwny ten koles, nie chce sie spotkac a pisze ze chce... nie zalamuj sie potrzeba czasu

Gość nie badz egoistka
facet caly dzien siedzi na uczelni i moze juz nie miec sily i ochoty na spotkanie nie dziwie mu sie

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
w dodatku po całej sobocie zajęć w niedzile też pewnie ma szkołę...kto niestudiuje zaocznie nie rozumie jakim wysiłekiem jest taki weekend na uczelni

Gość mala_mi_
po tym poscie mysle ze facet zasluguje na lepsza laske a nie na takie dziecko malwinek mamy jedno dziecko dziewczynke, zawsze mowilam ze chce jedynaka. maz sie upiera ze chce drugie. czesto wychodza przez to klotnie. co mam zrobic nie chce drugiego dziecka 12:10 help me kobietki pozwolić mu zrobić drugie dziecko innej

Gość help me kobietki
tak, jutro tez ma szkole, ale to dopiero pierwszy weeekend wiec beda zajecia organizacyjme chyba? rozumiem ze bedzie zmeczony, bo w tygodniu praca, teraz te studia zaczal, no ale spotkalismy sie tylko 1 jedyny raz dopiero, a w poniedzialek ja znow wyjezdzam na studia i wtedy to juz dopiero bedzie kicha....

Gość help me kobietki
mala mi TO NIE JA NAPISALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja powiem tak...
niekoniecznie muszą być zajęcia organizacyjne. Ewentualnie jedna godizna na omówienie co i jak a potem normalne wyklady. Zreszta może być tak że po zajęciach będa chcieli iśc na jakies piwko, głupio mu będzie odmówić - przeciez chce się poznać z ludźmi. Nie skreslaj go jeszcze, zobaczysz co będzie dalej.