Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtas_85

Chce Ją odzyskać!Ale jak?

Polecane posty

Gość Wojtas_85

Hej!Piszę tu swoją historie bo jest tu większość kobiet i sądzę że mi pomożecie:)....Ciężko mi o tym pisać a nawet myśleć..ale postaram się opowiedzieć wszystko!3 lata temu poznałem Cudowną kobietę,od razu się zakochałem chociaż miałem parę dziewczyn przedtem ale wtedy poczułem się jak nigdy..zobaczyłem że to Ta...Związek był piękny ,głęboki,rok temu wypiłem z kolegami parę piwek...bałem się powiedzieć swojej kobiecie, żeby nie pomyślała ze jestem alkoholik jakiś.Nie chciałem się do tego przyznać,skłamałem że nie było picia ..ale nie mogłem wytrzymać z kłamstwem i na drugi dzień jej powiedziałem o wszystkim!Była awantura powiedziała ze jak mogłem ją okłamać iże straciła do mnie zaufanie że mi nie wierzy już!!...ale skończyło się dobrze!Układało się wspaniale,we wrześniu powiedziałem jej że chce sie na święta oświadczyć!!!...W ostatni czwartek wrócił mój przyjaciel z Anglii.Wypiliśmy sobie w sobotę a później poszedłem po swoją kobietę i chcieliśmy iść na dyskotekę.Zezłościła się na mnie że wypiłem i skończyło się wszystko....cała przyszłość zawaliła się...dla mnie cały świat przepadł przez mój jeden pierdzielony błąd!!!Dla wyjaśnienia nie chodziłem do kolegów codziennie,raz w miesiącu czy dwa i wszystko wiadomo że trzeba sobie troszkę odpocząć od siebie.Ona stanowi(ła)dla mnie priorytet!!!W Niedzielę powiedziała mi że już nie chce mnie widzieć i żebym nie przychodził więcej!Więc 2 dni dałem jej przerwy żeby przemyśleć wszystko i w ogóle!W środę kupiłem tuzin czerwonych róż i poszedłem porozmawiać stresowałem się jak dzieciak.Ona powiedziała dlaczego nie przyszedłem w poniedziałek!!!Szok!Po rozmowie stwierdziła że to koniec...Kocha mnie ale mówi że to minie(chyba).Powiedziała żebym nie dzwonił bo zmienia numer i nie pisał na gg bo też zmienia!!!Proszę o pomoc!Mam myśl żeby łyknąć jakieś leki na sen i zasnąć na zawsze!Chciałbym żeby wróciła....ale jak to zrobić??Dziękuje za opinie i porady.

Gość Monia........
Chyba troszke przesadziła nic takiego złego się nie stało,a ile onama lat?

biedny;* jak dla mnie to ona jest dziwna, TY zachowałeś się dobrze;) a co ona na smyczy chce Cię ciągać?? powodzenia;*

Gość Wojtas_85
Ona ma 22 lata a ja 23...

Gość Wojtas_85
..Nie jem o 5 dni..jak śpię to 2-3 godziny...Co dalej??Strasznie się czuje...

Gość Wojtas_85
Tak dla wyjaśnienia..To nie prowokacja!!!Dla mnie to całe Życie!!!Doceńcie to...

Gość mala_mi_
jestes za dobry na taka dziewczyne, nie martw sie znajdziesz lepsza warta Twojego starania. Mysle, ze nie jedna marzy o takim

przesadzila, odpusc sobie, nie warto sie urzerac z takimi pannami

Dziewczyna chyba oszalała. Przecież ona CIę ogranicza, przesadziła i to zdrowo nie przejmuj sie przemyśli i wróci. Sam pchasz sie jej pod pantofel. Niech zrozumie.

Gość mandarynomalinka85
koleś gdzie ty kurwa masz oczy::::::????? czy ta laska to miała byc dla ciebie wszystkiom skoro cie potraktowała jak zwykłego szmaciarza moim zdaniem traktowała cie jak zabawke każdy ma parwo wyjsc do kolegów nie jestes alkoholikiem miałes prawo sie napić piwa tym bardziej raz na jakiś czas moze ona po prostu powinna byc zakonnica pozatym gdyby cie kochałaz to po tak długim czasie zakonczenie zwiążku???? znajdz sobie kogoś innego bo będziesz zył w toksycznym zwiazku jak jej pies pod nogi za pzreproszeniem kochasz ją? a ona ciebie watpie zeby miała uczucie do ciebie normalne skoro za takie cos uwazam ze nic złego nie zrobiłes tak cie potraktowac olej szmatławce ty;le jest warta dla mnie :)

Gość Wojtas_85
Dzięki za opinie jest mi lepiej na duchu...Dziś to chyba strzele piwko nawet;)

Gość Wiesz ...
jeżeli chcesz zeby tobie ktos poradzil co masz zrobic to napisz wszystko jeszcze raz ale bez KŁAMSTW :), a potem ..... pomyslimy co dalej ... :)

Gość Wojtas_85
Do komentarza"Wiesz"no niestety to jest cała prawda...Wszystko było pięknie!Ja zachowałem się raz nie fair!!!To prawda!!!Ale przez to nie kończy się związków bynajmniej Odwzajemnionej szczerej Miłości!!!Chyba że Jej miłość nie była taka znowu wielka jak moja....:(

Gość keepsmiling
Ojj jednak jest jakiś porządny facetZ chęcią bym Ciebie pocieszyła:)Jestem na sympatii pod takim samym nickiem...odezwij się:)

Gość a może ona
ma złe przeżycia z dzieciństwa? patologiczna rodzina.. rozumiesz? Moze któreś z jej rodziców piło i teraz ma uraz... Czasem sie tak zdarza...

Gość Ktoś też smutny
wiesz nie jesteś taki zły...ludzie sobie wybaczają zdrady,oszustwa a Ona jak Kocha to zobaczy że nie byłeś taki zły i wróci!!!Będzie spoko:)trzymaj się!!!

Do komentarza\"Wiesz\"no niestety to jest cała prawda...Wszystko było pięknie!Ja zachowałem się raz nie fair!!! -- to widzisz boli ją to nie fair, napraw to:) wiesz jak, jak sie kocha to sie wie:) pewnie, ze wybacza sie wielerzeczy to tez, ale musi czuc ze kochasz. teraz kolej na brzytwe do kozy;) zasłuzyła na to, czemu ma obrywac ukochana aby kozie było lepiej. koza sama mowiła ze była z mezem ale zaszła z innym w ciaze. i tego sie trzymajmy tego zwrzesnia04. Widac jak na dłoni po co z kim była. Czemu jej wyrabiasz peikne histroie jak jozefowicz rzekl moja najcenniejsza Nataszka azmiserce peklo..przypomniała sonie to cenna:( teraz pokaz kogo kochasz. prawda zawsze wyjdzie na jaw.

Gość Wojtas_85
Dziękuje za komentarze:)Dziś czuje się fatalnie:( Nawet nie widzę światełka w tunelu...chciałbym Ją zobaczyć...zapytać jak się czuje i przytulić...przytulić i nie puścić z ramion już nigdy...

chciałbym Ją zobaczyć...zapytać jak się czuje i przytulić...przytulić i nie puścić z ramion już nigdy... -- piekne:) No ja tez mam smutek.. własciwie to juz od 2006.. Zalewaja mnie smutki. Ze jednak robi mi na złosc, na przekor a ku uciesze latawicy- aznowu z nia nie jest, jest z inna nakoncercie i w gazecie i ze mną:) jak tak mozna... jak tak mozna..

Gość do iii....
świAtełko jest ale to od ciebie zalezy ile go zobaczysz, ile go bedzie. Im dalej pojdziesz tym bedzie go wiecej :)

Gość Wojtas_85
Światełko jest?Co mam robić jak powiedziała żebym nie przychodził...nie dzwonił...nie pisał...:(Jest mi strasznie źle..jak temu zaradzić?

Gość do iii....
Mogła tak rzec.. bo czuje zal.. Ale w głebi serca kocha i chce bys był, poadorował, kochał po prostu:)

Gość Wojtas_85
Myślę że zacisnę zęby... wytre łzy i dam Jej czas!Jak patrze w lustro i widzę swoje oczy... to widze pustke...to jest już chyba źle ze mną....:(

Gość Wojtas_85
:( smutno jest...gubie się......:(

Gość do iii....
Porozmawiaj znią, badz z nią Ja tez mam smutek.. ta pustka to smutek bo mozna ten czas co mija spedzic z sobą.. a nie tak jak do tej pory Mysle ze oto jej tez chodzi):)

Wiesz... Żeby nie było tak, że wg Ciebie dajesz jej czas, a ona odbiera to jak ponowną zdradę. Może pomyśleć, że Ci nie zależy.

Gość do iii....
własnie o tym mowie.. jak kocha to ona tak to odbierze bo jak sie kocha to jest sie ze sobą na dobre i złe a jak cos ne tak to nie mozna robic przerw tylko być i jak coś nie tak porozmawiać ze sobą:)

Gość Wojtas_85
do" Animia" kolejną zdrade?Ja nie zdradziłem Jej!Taka myśl nawet przez głowe mi nie przeleciała!!!