Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaa

zdrada?

Polecane posty

Gość bezradnaa

wczoraj bylam lekko podpia i przelizałam sie z przyjaciolka.. moj chlopak uwaza ze go zdradzilam.. co mam zrobic;(

Gość bezradnaa
hello:(

Gość konwalie1
bleeee

Gość bezradnaa
co blee?

Gość no kompromisu raczej się nie
no blee a fuj

Gość
twój chłopak był chyba nieźle zdziwiony jak zobaczył ze jesteś bi:P

Gość bezradnaa
nie jestem bi.. bylam pijana;/ o on tego nie widzial.. pow mu bo zle sie z tym czulam;(

Gość
to lepiej będzie jak cie zostawi:O po co komu dziewczyna, która jest sie wstanie puścić bo ejst pijana:o

Gość bezradnaa
puscic? ehh dobra pa

Gość mowie Ci szczerze
zgadzam sie z KTOŚ nie ma to jak tłumaczenie : bo byłam pijana :O :O :O :O :O nie chciałabym mieć takiej dziewczyny jak Ty co po pierwsze nie umie pić z umiarem a potem nie panuje nad tym co robi :O

Gość a co to takiego
nie rozumiem po co cala afera. Wielu dziewczynom to sie zdarzylo i ja nie uwazam tego za zdrade. Twoj chlopak pewnie jest zly bo nie mial okazji tego zobaczyc :D

Gość mowie Ci szczerze
a co to takiego ===> ale pieprzysz :O :O powiem inaczej, wyobraź sobie że idziesz na imprezę ze swoim facetem po czym on sie spija a Tobie na drugi dzień mowi, ze lizał sie ze swoim kumplem :O :O odpowiedz : jak byś sie poczuła ???? no widzisz cwaniaro :P :O :O

Gość a co to takiego
no oczywiscie ze zle bym sie poczula. Ale zauwaz ze w naszym kraju jest ciagla nagonka na gejow i kazdy patrzy na to krzywo. Jednak jesli ma okazje zobaczyc calujace sie dziewczyny to slini sie jak bokser.

Gość a co to takiego
*kazdy facet patrzy na to krzywo

Gość mowie Ci szczerze
ale to nie chodzi o to czy baba z babą czy koleś z kolesiem jesli jestem z kimś to nie liże sie ani z koleżankami ani z kolegami ani z nikim :O :O :O i tyle pozatym upijająca sie laska tracąca poczucie tego jak sie zachowuje to dla mnie porażka jakaś :O

Gość
ale tu nie chodzi o pięknowanie homoseksualistów... tylko o to że niektórzy ludzie sie mają zahamowań po alkoholu:o co by było gdyby tak zapomniała sie z facetem i wylądowała z nim w łóżku??

Gość a co to takiego
to ze byla pijana to inny watek. Zasadnicze pytanie brzmialo czy pocalunek z przyjaciolka to zdrada. Moim zdaniem nie i mam do tego zdania swiete prawo :)

Gość
a czemu nie zdrada?? bo dziewczyna z dziewczyną robią to tylko tak dla żartu?? a jak dziewczyna z chłopakiem to na poważnie??

Gość mowie Ci szczerze
no wlaśnie :O nieważne z kim sie całujesz, ważne że osobą tą nie jest Twój partner ktoremu codziennie po kilka razy wyznajesz milość :O :O

Gość k****
dziewczyna z dziewczyna nie robia tego dla zartu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziweuszka-19latek
pewnie boli to,ze jak ktoras z Was tu powiedziala ze inni slinili sie na ten widok jak bokser.. ale dla mnie to Ty jestes szmata, a nie dziewczyna...sory,takie moje zdanie...kazdy ma swoje